за нас

за нас

Добрите информации го прават вашето патување и живеење попријатно.

Понекогаш добрите информации ве штитат од сериозни проблеми. 

Добрите информации се важни за бегалците и мигрантите насекаде.

Ако сакате да волонтирате онлајн со бегалци и мигранти, контактирајте не или испратете кратка апликација на recruitment@alinks.org.

ALinks е за живеење и патување каде било за секого. Споделува информации за вашата земја и за која било земја во која сакате да патувате или да живеете. 

Создаден е во јуни 2019 година од групи меѓународни волонтери кои работат со сите од сите националности и средства. Добредојдени се бегалците!

ALinks сака да даде веродостојни и јасни информации за живеењето во странство на најширокиот број луѓе ширум светот. Сакаме да споделиме искуства со туристи, патници, странски студенти, иселеници, мигранти, бегалци и секој кој е само љубопитен да живее во странство. или колку нивната сопствена земја е добредојдена за странците.

ALinks поддржува Asylum Links. Asylum Links е глобална солидарност за мигрантите и бегалците регистрирани во ОК. Е вклучена организација на добротворна организација Англија и Велс со добротворни цели 1181234

Ако сакате да волонтирате онлајн со бегалци и мигранти со Asylum Links, контактирајте не или испратете кратка апликација на recruitment@alinks.org.