Франција

 • What is the cost of living in Paris?

  The cost of living in Paris, France, is 1583 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Paris.

 • Како да најдете работа во Лил

  Како да најдете работа во Лил

  За да најдете работа во Лил, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места онлајн и лично. Можете да започнете со Pole Emploi.fr и The Local. Секој што сака да најде работа во Лил треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за вработување во Лил. Можете да барате…

 • Како да најдете работа во Марсеј

  Како да најдете работа во Марсеј

  За да најдете работа во Марсеј, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места онлајн и лично. Можете да започнете со pole-emploi.fr и The Local. Секој што сака да најде работа во Марсеј треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за регрутирање во Марсеј. Можете да барате работа…

 • Како да најдете работа во Франција

  Како да најдете работа во Франција

  За да најдете работа во Франција, можете да започнете на pole-emploi.fr и urssaf. Секој што сака да најде работа во Франција треба прво да бара работа. Можете да барате агенции за вработување во Франција. И можете да барате работа на Фејсбук групите во Франција. Откако ќе најдете работа, може да…

 • Како да најдете агенција за вработување во Франција

  Како да најдете агенција за вработување во Франција

  Можете да напишете „агенција за регрутирање во Франција“ на „Карти на Google“ или на која било друга апликација за карти. Можете да најдете список на релевантни агенции со кои можете да контактирате. Агенциите за регрутирање може да се нарекуваат и агенции за вработување, агенции за привремени (агенции за привремени вработувања) или агенции за персонал. Можете да ги користите сите овие термини за да побарате агенција која може да…

 • Список на болници во Франција

  Список на болници во Франција

  Некои од болниците во Франција се болницата Бичат-Клод Бернар, Сен Жозеф и Сен Лук и болницата Пастер. Здравството и болниците во Франција се едни од најдобрите во светот. Франција има околу 1400 болници, а околу една третина од нив се јавни. Луѓето од целиот свет можат да одат во француските болници. Франција има…

 • Најдобрите трговски центри во Франција

  Најдобрите трговски центри во Франција

  Најдобрите трговски центри во Франција се Galeries Lafayette Haussmann, Westfield Les 4 Temps, Aéroville и Centre Commercial Saint-Lazare. На Google Maps ги барав најрецензираните трговски центри во Франција. И ги читав нивните критики за да видам што можете да најдете таму. Можете да одите на шопинг во Франција на други места освен Париз,…

 • Како да мигрирате во Франција

  Како да мигрирате во Франција

  За да мигрирате во Франција, можете да најдете работа во Франција или можете да студирате и во Франција. Ако имате роднина во Франција, тие исто така можат да ви помогнат. Повеќето имигрантски визи бараат апликантот да биде спонзориран од француски државјанин, француски постојан жител или француски работодавач. Мигрирање во Франција? Како…

 • Туристички агенции во Франција

  Туристички агенции во Франција

  Best of France Tours, French Side Travel и Amihan Travel се добри туристички агенции во Франција. Туристичките агенции ги организираат вашите патувања, активности и сместување. Тие можат да обезбедат да го извлечете максимумот од вашето патување. Добра туристичка агенција може да ви помогне да заштедите време, пари и стрес со тоа што ќе се грижите за деталите на вашето патување.…

 • Како да најдете работа во Париз

  Како да најдете работа во Париз

  За да најдете работа во Париз, можете да започнете со pole-emploi.fr и urssaf. Секој кој сака да најде работа во Париз треба прво да бара работа во Париз. Можете да барате агенции за вработување во Париз. И можете да барате работа на Фејсбук групите во Париз. Откако ќе најдете работа,…