Контактирајте не

Изберете јазик A文

Дали имате било какви прашања? ни е-мејл 

advocacy@alinks.org

Ќе одговориме во рок од неколку дена. Не даваме совети, туку само информации. Ако ви треба совет, ќе најдеме некој кој може да ви го даде. Целата наша помош е бесплатна

Објавуваме бесплатни информации и водичи за патување и живеење каде што сакате. Барајте азил, се движите, учите, работите, одете на училиште или добивајте здравствена заштита. Патувајте, забавувајте се, посетете или купувајте наоколу.

Нашите независни статии се за сите од сите националности. Зборуваме на многу јазици за повеќе земји во светот.

Добредојдени се бегалците и имигрантите! 

Дали сакате да волонтираат со мигранти и бегалци каде било во светот?
Прочитајте повеќе за волонтирање со Asylum Links.

Дали сакате да донира Asylum Links?
Ви благодарам и поддржете ја нашата кампања за финансирање.

alinks.org поддржува Asylum Links. Asylum Links е регистрирана во Англија и Велс како добротворна инкорпорирана организација, CIO, со добротворен број 1181234