Сингапур

 • What is the cost of living in Singapore?

  The cost of living in Singapore is 2572 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Singapore.

 • Работни места во Сингапур

  Подолу можете да прегледате некои работни места во Сингапур. Повеќето од овие работни места се на англиски или кинески. Огласите за работа се генерално отворени и за странци, но некои се само за државјани на Оман. Овие огласи за работа се главно на француски. Користете апликација за превод ако ви треба, како што е Google Translate. Списокот за работни места…

 • Како да најдете агенција за вработување во Сингапур

  Како да најдете агенција за вработување во Сингапур

  Можете да напишете „агенција за регрутирање во Сингапур“ на „Карти на Google“ или која било друга апликација за карти. Можете да најдете список на релевантни агенции со кои можете да контактирате. Агенциите за регрутирање може да се нарекуваат и агенции за вработување, агенции за привремени (агенции за привремени вработувања) или агенции за персонал. Можете да ги користите сите овие термини за да побарате агенција која може да…

 • Список на болници во Сингапур

  Список на болници во Сингапур

  Некои од болниците во Сингапур се болницата Александра, Медицинскиот центар Томсон и болницата Крафурд. Владата и народот на Сингапур плаќаат за здравствениот систем преку програмата Medisave и планот за осигурување Medishield. Владата се грижи и за инвестициите во фондацијата Медифунд. Кога ова ќе се појави, понекогаш…

 • Најдобрите трговски центри во Сингапур

  Најдобрите трговски центри во Сингапур

  Најдобрите трговски центри во Сингапур се Vivo City Mall, City Square Mall, IMM и Plaza Singapura. Ги пребарував најрецензираните трговски центри во Сингапур на Google Maps. И ги читав нивните критики за да видам што можете да најдете таму. Можете да одите на шопинг во Сингапур на други места освен Сингапур или Бедок.…

 • Како да мигрирате во Сингапур

  Како да мигрирате во Сингапур

  За да мигрирате во Сингапур, можете да најдете работа во Сингапур, или исто така можете да студирате во Сингапур. Ако имате роднина во Сингапур, тие исто така можат да ви помогнат. Повеќето имигрантски визи бараат апликантот да биде спонзориран од државјанин на Сингапур, постојан жител на Сингапур или работодавач од Сингапур. Мигрирате во Сингапур? До…

 • Туристички агенции во Сингапур

  Туристички агенции во Сингапур

  Klook, Royal Albatross и WTStravel се добри туристички агенции во Сингапур. Туристичките агенции ги организираат вашите патувања, активности и сместување. Тие можат да обезбедат да го извлечете максимумот од вашето патување. Добра туристичка агенција може да ви помогне да заштедите време, пари и стрес со тоа што ќе се грижите за деталите на вашето патување. Доколку планирате да патувате…

 • Најевтини летови до Сингапур

  Најевтини летови до Сингапур

  За да ги најдете најевтините летови до Сингапур, можете да започнете со Skyscanner, Kayak или Tripadvisor. Популарни веб-страници за воздушни патувања во Сингапур Можете да ги посетите овие веб-страници за воздушни патувања за да најдете евтини летови до Сингапур. Евтини летови Expedia Tripadvisor Kayak Skyscanner International Airlines во Сингапур Можете да ги истражувате овие авиокомпании за да најдете евтини летови. Бритиш ервејс ер…

 • Најевтини хотели во Сингапур

  Најевтини хотели во Сингапур

  Најевтините хотели во Сингапур се Rucksack Inn, Adamson Lodge и The Hive Singapore Hostel. Најдете ги најевтините хотели во Сингапур со цени помеѓу 2,706 и 8,631 ¥ сек за ноќевање. Тарифите може да варираат во зависност од побарувачката и периодот од годината. Ниската сезона во Сингапур трае од мај и јануари. Сингапур има…

 • Како да купите куќа во Сингапур

  Како да купите куќа во Сингапур

  За да купите куќа во Сингапур, започнете со PropertyGuru, 99. ко. Можете исто така да гледате групи на Фејсбук или други социјални медиуми. Еден добро познат пример е Singapore Whole Unit HDB CONDO RENT. Чекори за купување куќа Сакате да имате на ум неколку работи кога купувате куќа во Сингапур. Овие чекори не се во…