Јужна Африка

 • What is the cost of living in Pretoria?

  The cost of living in Pretoria, South Africa, is 651 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Pretoria.

 • What is the cost of living in Soweto?

  The cost of living in Soweto, South Africa, is 608 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Soweto.

 • What is the cost of living in Durban?

  The cost of living in Durban, South Africa, is 652 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Durban.

 • What is the cost of living in Cape Town?

  The cost of living in Cape Town, South Africa, is 731 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Cape Town.

 • Кои се трошоците за живот во Јоханесбург?

  The cost of living in Johannesburg, South Africa, is 718 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Johannesburg.

 • Како да најдете работа во Преторија

  Како да најдете работа во Преторија

  За да најдете работа во Преторија, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места онлајн и лично. Можете да започнете со Pnet и Career Junction. Секој што сака да најде работа во Преторија треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за регрутирање во Преторија. Можете да барате работа…

 • Како да најдете работа во Дурбан

  Како да најдете работа во Дурбан

  За да најдете работа во Дурбан, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места онлајн и лично. Можете да започнете со Pnet и Career Junction. Секој што сака да најде работа во Дурбан треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за регрутирање во Дурбан. Можете да барате работа…

 • Како да најдете работа во Кејп Таун

  Како да најдете работа во Кејп Таун

  За да најдете работа во Кејп Таун, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места онлајн и лично. Можете да започнете со Career Junction и Jobvine. Секој што сака да најде работа во Кејп Таун треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за регрутирање во Кејп Таун. Ти можеш…

 • Како да најдете работа во Јужна Африка

  Како да најдете работа во Јужна Африка

  За да најдете работа во Јужна Африка, направете го вашето истражување, поврзете се и аплицирајте за работни места преку Интернет и лично. Можете да започнете со Pnet и Career Junction. Секој што сака да најде работа во Јужна Африка треба да бара работа таму. Можете да барате агенции за регрутирање во Јужна Африка. Ти можеш…

 • Услови за влез во Јужна Африка

  Условите за влез во Јужна Африка зависат од тоа од каде доаѓате, како патувате и кои документи ги носите. Можете да ги проверите условите за влез во Јужна Африка за секоја националност наведена подолу. Кога ќе дојдете во Јужна Африка, мора да имате прифатлива идентификација и валидна виза, доколку е потребно. А…