,

Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Katar

Mund të shkruani "agjenci rekrutimi në Katar" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund t'i përdorni të gjitha këto terma për të kërkuar një agjenci që mund t'ju ndihmojë të kërkoni një punë që përputhet me aftësitë tuaja.

Agjencitë e rekrutimit specializohen në sektorë të veçantë. Ato përfshijnë kujdesin, informatikën, inxhinierinë, infermierinë, kontabilitetin, hotelierinë, ndërtimin dhe sektorë të tjerë. Ndonjëherë, një agjenci mund t'ju kontaktojë fillimisht nëse ata luftojnë për të gjetur njerëz.

Agjencitë ofrojnë punë me kohë të plotë, punë me kohë të pjesshme, punë të përkohshme, punë sezonale ose punë të pavarura. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju kërkoni të gjitha këto terma për të kërkuar një agjenci që mund t'ju ndihmojë të kërkoni një punë që përputhet me aftësitë tuaja.

Nëse, për shembull, shkruani "agjencia e rekrutimit pranë Katarit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash, mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni.

Ju gjithashtu mund të kërkoni në një vend tjetër në mënyrë që të gjeni një agjenci lokale që mund t'ju ndihmojë të gjeni një punë në Katar.

Ju gjithashtu mund të kërkoni punë në Katar dhe do të gjeni shumë agjenci rekrutimi pranë jush që reklamojnë punë në Katar. Lexo më shumë në si të gjeni një punë në Katar.

Punëdhënësit zakonisht paguajnë agjencitë për të gjetur punëtorë për ta. Prandaj, normalisht nuk duhet të paguani një agjenci për t'ju gjetur një punë. Pra, nëse një agjenci ju kërkon para, pyesni agjencinë se për çfarë po paguani.

Çfarë është një agjenci rekrutimi

Një agjenci rekrutimi merr një përshkrim pune nga një punëdhënës që ka nevojë për dikë. Pastaj agjencia e rekrutimit kërkon një person për ta bërë atë punë.

Pasi një agjenci rekrutimi gjen një grup kandidatësh, ata ia kalojnë informacionin punëdhënësit, i cili vazhdon procesin e rekrutimit.

Agjencitë e rekrutimit mund të punësojnë gjithashtu njerëz për të bërë punë për një punëdhënës. Agjencia ju punëson për të punuar në një kompani tjetër.

Një agjenci rekrutimi mund t'ju ndihmojë si punëkërkues me stërvitjen e punës.

Agjencitë e rekrutimit mund të kërkojnë punëtorë të kualifikuar ose të pakualifikuar që i përshtaten roleve të disponueshme të punës.

Një punëtor i kualifikuar ka disa përvojë dhe çertifikime për të punuar në një rol të caktuar. Shembujt mund të jenë një infermiere, një kontabilist, një kuzhinier, një punëtor ndërtimi ose një shofer kamioni.

Një punëtor i pakualifikuar duhet të fitojë kualifikime ose përvojë në punën e dëshiruar. Ata kanë mbaruar shkollën kohët e fundit, po ndryshojnë industri, apo janë të rinj në një vend apo me një gjuhë.

Lista e agjencive të rekrutimit në Katar

Këto janë disa agjenci rekrutimi në Katar.

Ata punojnë me naftë dhe gaz, miniera, ndërtim, hotele, menaxhim objektesh, shitje me pakicë dhe tregje, peizazhe, pastrim, mikpritje, restorante, ushqime të shpejta, prodhim mobiljesh, shërbime sigurie, kujdes shëndetësor dhe më shumë.

Ne listojmë koordinatat e tyre të Google Maps. Këto janë të gjitha agjencitë që kanë më shumë se katër yje me më shumë se 30 komente ose më shumë.

Nëse nuk mund të hyni në Google Maps, mund t'i gjeni kontaktet e tyre në çdo motor kërkimi.

Agjencia e Rekrutimit C2hr LLP në Katar

Aleqinj

Fuqia punëtore ndërkombëtare e Katarit

ASMACS REKRUTMENT SERVICE WLL

Rekrutimi i fuqisë punëtore Tahmeena

Brunel Oil and Gas Services WLL

Konsulentët e PH

Reliant WorkPower Recruitment WLL

Swan Global

Management Solutions International Katar 


Burimi: Agjencia e rekrutimit në Katar më Hartat e Google.

Foto nga Amr Elmasry on Shpërthe.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

4 përgjigje për "Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Katar"

 1. ስራ የሚፈልጉ ሴቶች አሉ እናም እነሱን ማግኘት እችላለሁ

 2. para së gjithash një përshëndetje shumë e vlefshme.

  Unë jam një djalë i ri në kërkim të një pune, jam në Mogadishu, Somali dhe kam nevojë që ju të më ndihmoni të gjej një punë në Katar 🇶🇦.

  faleminderit 🙏

  1. Rozi

   Hej jag är personal som undersköterska hur man hitta jobb i Katar tack om nå kan hjälpa mig

 3. Ketfi

  Përshëndetje atje,
  Je suis de kombëtare italiane, nga 33 vjet dhe titulli i diplomave suivants:
  -Master II en génie des procédès ,opsioni :Environnement et traitement des eaux et de la boue. diplome délivré par l'universitè Paris 13 .Francë
  -Master I dhe II en génie des procédés ,option froid et Cryogenie ,traitement du gas naturel .gnl
  -Licence en génie des procédés ,froid et Cryogénie
  J'ai aussi quelques annèes d'expèrience dans le domaine trade and export .je parle couremment ,le francais,Italien ,Anglais ,Arabe et un peu espagnol..
  Pouvez vous svp me komunikatën quelques adresat d'agences de travail pour que je puisse faire ma requeste en ce sens ..
  Mëshirë pafundësisht.
  Ketfi Velidi

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *