,

Agjencitë e udhëtimit në Izrael

Abraham ToursBein Harim Izrael Toursdhe Udhëtimi në Jerusalem janë agjenci të mira udhëtimi në Izrael. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj.

Nëse planifikoni të udhëtoni në Izrael, mund t'ju duhet një vizë, në varësi të vendit tuaj të origjinës.

Si të gjeni një agjenci udhëtimi në Izrael

Për të gjetur një agjenci udhëtimi në Izrael, shkruani "agjenci udhëtimi në Izrael" në çdo aplikacion harte që ju pëlqen. Kërkoni në anglisht, hebraisht ose ndonjë gjuhë tjetër. Kërkova "agjensi udhëtimi në Izrael" në anglisht në Google Maps dhe gjeta këtë listë të agjencive të udhëtimit në Izrael.

Si të zgjidhni një agjenci të mirë udhëtimi

Për të zgjedhur agjencinë më të mirë të udhëtimit në Izrael, merrni parasysh këta faktorë.

Shërbimi ndaj klientit

Një agjenci e mirë udhëtimi duhet të ketë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit që është i përgjegjshëm, i dobishëm dhe i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Vlera e mirë

Agjencitë e udhëtimit shpesh paguajnë tarifa për shërbimet e tyre, por gjithashtu mund të marrin zbritje për ju. Pra, krahasimi i çmimeve ndërmjet agjencive të ndryshme është thelbësor në përcaktimin e vlerës më të madhe për paratë tuaja.

Mënyra se si dëshironi të udhëtoni

Të gjithë kanë një mënyrë të ndryshme për të udhëtuar. Ju preferoni të pushoni në një resort. Ose dëshironi të ecni në një pyll. Nëse dëshironi të udhëtoni në një lundrim, disa agjenci udhëtimesh specializohen në mënyra specifike udhëtimi ose destinacione, ndërsa të tjera ofrojnë një gamë më të plotë shërbimesh. Merrni parasysh se çfarë lloj udhëtimi po planifikoni dhe nëse agjencia ka ekspertizën dhe burimet për të përmbushur nevojat tuaja.

Vlerësime 

Kërkoni komente nga klientët e mëparshëm për të kuptuar përvojën e tyre me agjencinë. 

Ju gjithashtu mund të kontrolloni nëse agjencia është anëtare e ndonjë organizate profesionale. Një shembull për Izraelin është Ministria e Aliyah dhe Integrimit.

Agjencitë më të mira të udhëtimit në Izrael

Më poshtë janë disa nga agjencitë më të mira të udhëtimit në Izrael. Ata të gjithë kanë katër mbi pesë yje në Google Maps me mbi njëqind komente.

100 ILS janë rreth 26 dollarë amerikanë ose 24 euro. Kjo është rreth 2,158 rupi indiane ose 191 juan kinez.

Shumica e lidhjeve më poshtë janë në anglisht ose në hebraisht. Përdorni një aplikacion përkthimi, si Google Translate, nëse keni nevojë.

Abraham Tours është në Jerusalem dhe Tel Aviv. Ata organizojnë turne në Lindjen e Mesme. e tyre Turne kushton rreth 703 ILS në ditë për person.

Bein Harim Izrael Tours është në Izrael. Ata organizojnë turne në Izrael. Udhëtimet e tyre janë rreth 736 ILS në ditë për person.

Pushime për të shkuar në udhëtim është në Kajro, Egjipt. Ata organizojnë turne në Egjipt dhe në Lindjen e Mesme dhe në Greqi. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 1,553 ILS në ditë për person.

Udhëtimi më i mirë në Izrael është në Tel Aviv. Ata organizojnë turne në Izrael. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 1,369 ILS në ditë për person.

Regina Tours është në Abu Ghosh, Izrael. Ata organizojnë turne në Izrael çdo ditë dhe javore, dhe ju mund të krijoni paketën tuaj. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 473 ILS në ditë

Turistike në Izrael është në Tel Aviv, Izrael. Ata organizojnë turne me autobus në të gjithë Izraelin dhe Lindjen e Mesme. Ofertat e tyre fillojnë nga rreth 454 ILS në ditë për person.

Laila Tours & Travel është në Betlehem. Ata organizojnë turne në Izrael. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 1,395 ILS në ditë për person.

Udhëtimi në Jerusalem

Vered Hasharon Travel & Tours

KUTI UDHETIMI

ISRATRAVEL Турагентство

Fiku Udhëtime

APT – Udhëtime private në Izrael

Turne me Ulli të Gjelbër

Noah Tours Ltd

Yourway – Turne në Izrael

Faqet e internetit të njohura të udhëtimit në Izrael

Nëse dëshironi të organizoni vetëm pushimet tuaja, mund të eksploroni këto faqe të njohura të udhëtimit në Izrael. Ju gjithashtu mund të gjeni paketa turistike.

booking.com

TripAdvisor

Lonely Planet

lametayel.co.il

Gjithashtu, kontrolloni:

Fluturimet më të lira për në Izrael

Hotelet më të lira në Jerusalem


Burimet: Google Maps

Foto nga Yoav Aziz on Shpërthe.