,

Agjensi udhëtimi në Islandë

Aventurat e Arktikut, Traveo Islandadhe GJ Travel janë agjenci të mira udhëtimi në Islandë. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj.

Nëse planifikoni të udhëtoni në Islandë, mund t'ju duhet një vizë, në varësi të vendit tuaj të origjinës. Ju mund të kontrolloni Airfrance or Qendra e Udhëtimit IATA nëse keni nevojë për vizë.

Si të gjeni një agjenci udhëtimi në Islandë

Për të gjetur një agjenci udhëtimi në Islandë, shkruani "agjenci udhëtimi në Islandë" në çdo aplikacion harte që ju pëlqen. Kërkoni në anglisht, islandisht ose ndonjë gjuhë tjetër. Kërkova "agjenci udhëtimi në Islandë" në anglisht në Google Maps dhe gjeta këtë listë të agjencive të udhëtimit në Islandë.

Si të zgjidhni një agjenci të mirë udhëtimi

Për të zgjedhur agjencinë më të mirë të udhëtimit në Islandë, merrni parasysh këta faktorë.

Shërbimi ndaj klientit

Një agjenci e mirë udhëtimi duhet të ketë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit që është i përgjegjshëm, i dobishëm dhe i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Vlera e mirë

Agjencitë e udhëtimit shpesh paguajnë tarifa për shërbimet e tyre, por gjithashtu mund të marrin zbritje për ju. Pra, krahasimi i çmimeve ndërmjet agjencive të ndryshme është thelbësor në përcaktimin e vlerës më të madhe për paratë tuaja.

Mënyra se si dëshironi të udhëtoni

Të gjithë kanë një mënyrë të ndryshme për të udhëtuar. Ju preferoni të pushoni në një resort. Ose dëshironi të ecni në një pyll, ose dëshironi të udhëtoni në një lundrim. Disa agjenci udhëtimesh specializohen në mënyra specifike udhëtimi ose destinacione, ndërsa të tjera ofrojnë një gamë më të gjerë shërbimesh. Merrni parasysh se çfarë lloj udhëtimi po planifikoni dhe nëse agjencia ka ekspertizën dhe burimet për të përmbushur nevojat tuaja.

Vlerësime 

Kërkoni komente nga klientët e mëparshëm për të kuptuar përvojën e tyre me agjencinë. 

Ju gjithashtu mund të kontrolloni nëse agjencia është anëtare e ndonjë organizate profesionale. Një shembull i Shoqata Islandeze e Industrisë së Udhëtimit (SAF).

Agjencitë më të mira të udhëtimit në Islandë

Më poshtë janë disa nga agjencitë më të mira të udhëtimit në Islandë. Ata të gjithë kanë katër mbi pesë yje në Google Maps me mbi njëqind komente.

10,000 ISK, ose kr, është rreth 75 dollarë amerikanë. Kjo është rreth 6,260 rupi indiane ose 545 juanë kinezë ose 69 euro.

Shumica e lidhjeve më poshtë janë në anglisht. Përdorni një aplikacion përkthimi, si Google Translate, nëse keni nevojë.

Aventurat e Arktikut është në Reykjavík, Islandë. Ata organizojnë turne në vendet nordike. e tyre Turne kushton rreth 49,788 ISK në ditë për person.

Traveo Islanda është në Hafnarfjörður, Islandë. Ata organizojnë turne në të gjithë Islandën. Udhëtimet e tyre janë rreth 69,013 ISK në ditë për person.

GJ Travel është në Kópavogur, Islandë. Ata organizojnë turne me autobus në Islandë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 33,132 ISK në ditë për person.

Turne në GjeoIslandë është në Reykjavík, Islandë. Ata organizojnë turne ditore në Islandë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 16,900 në ditë për person.

2Go Island Travel është në Njardvik, Islandë. Ata organizojnë turne të përditshme me autobus në Islandë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 170,498 ISK (çmimi për automjet) në ditë për person.

Saga Travel është në Akureyri, Islandë. Ata organizojnë turne ditore në Islandë. e tyre merret fillojnë nga rreth 34,900 ISK në ditë për person.

BusTravel Islanda është në Reykjavík, Islandë. Ata organizojnë turne të përditshme me autobus në Islandë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 9,990 ISK në ditë për person.

Udhëtim jonjohës

Hej Islandë

Një Islandë tjetër

Udhëtimi i Gjelbër Nordik

Turne në Islandë

Islanda e fshehur

Vizitoni Islandën e Veriut

Midgard Adventure

Icelandair ndodhet në Aeroportin e Rejkjavik. Ajo zotëron një linjë ajrore. Ata organizojnë turne në Islandë. Ata kane paketa nga 20,793 ISK në ditë për person.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimit në Islandë

Nëse dëshironi të organizoni vetë pushimet tuaja, mund të eksploroni këto faqe interneti të njohura të udhëtimit në Islandë. Ju gjithashtu mund të gjeni paketa turistike.

kajak

Expedia

Travelocity

Tripmasters

Trilofilia

Lexo më shumë:

Fluturimet më të lira për në Islandë


Burimet: Google Maps

Foto nga Byrek me Jonatan on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *