,

Agjencitë e udhëtimit në Kenia

Udhëtimi i Hemingways , Ekspeditat Maasai Safarisdhe Kibaria Travel janë agjenci të mira udhëtimi në Kenia. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj.

Nëse planifikoni të udhëtoni në Kenia, mund t'ju duhet një vizë, në varësi të vendit tuaj të origjinës. Mund të lexoni më shumë në si të merrni një vizë për Kenia.

Si të gjeni një agjenci udhëtimi në Kenia

Për të gjetur një agjenci udhëtimi në Kenia, shkruani "agjenci udhëtimi në Kenia" në çdo aplikacion harte që ju pëlqen. Kërkoni në anglisht, frëngjisht ose ndonjë gjuhë tjetër. Kërkova "agjensi udhëtimi në Kenia" në anglisht në Google Maps dhe gjeta këtë listë të agjencive të udhëtimit në Kenia.

Si të zgjidhni një agjenci të mirë udhëtimi

Për të zgjedhur agjencinë më të mirë të udhëtimit në Kenia, merrni parasysh këta faktorë.

Shërbimi ndaj klientit

Një agjenci e mirë udhëtimi duhet të ketë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit që është i përgjegjshëm, i dobishëm dhe i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Vlera e mirë

Agjencitë e udhëtimit shpesh paguajnë tarifa për shërbimet e tyre, por gjithashtu mund të marrin zbritje për ju. Pra, krahasimi i çmimeve ndërmjet agjencive të ndryshme është thelbësor në përcaktimin e vlerës më të madhe për paratë tuaja.

Mënyra se si dëshironi të udhëtoni

Të gjithë kanë një mënyrë të ndryshme për të udhëtuar. Ju preferoni të pushoni në një resort. Ose dëshironi të ecni në një pyll, ose dëshironi të udhëtoni në një lundrim. Disa agjenci udhëtimesh specializohen në mënyra specifike udhëtimi ose destinacione, ndërsa të tjera ofrojnë një gamë më të gjerë shërbimesh. Merrni parasysh se çfarë lloj udhëtimi po planifikoni dhe nëse agjencia ka ekspertizën dhe burimet për të përmbushur nevojat tuaja.

Vlerësime 

Kërkoni komente nga klientët e mëparshëm për të kuptuar përvojën e tyre me agjencinë. 

Agjencitë më të mira të udhëtimit në Kenia

Më poshtë janë disa nga agjencitë më të mira të udhëtimit në Kenia. Ata të gjithë kanë katër mbi pesë yje në Google Maps me mbi njëqind komente.

1000 KES, është rreth 1100 dollarë amerikanë. Kjo është rreth 91,000 rupi indiane ose 7900 juanë kinezë.

Shumica e lidhjeve më poshtë janë në anglisht. Përdorni një aplikacion përkthimi, si Google Translate, nëse keni nevojë.

Udhëtimi i Hemingways është në Nairobi, Kenia. Ata organizojnë turne në Kenia. Udhëtimet e tyre kushtojnë rreth 18,833 KES në ditë për person.

Ekspeditat Maasai Safaris është në Kenia. Ata organizojnë turne ditore në të gjithë Keninë. Udhëtimet e tyre janë rreth 511,652 KES në ditë për person.

Kendirita Tours është në Kenia. Ata organizojnë turne në të gjithë Keninë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 9,200 KES në ditë për person.

Udhëtime Mamu është në Nairobi, Kenia. Ata organizojnë turne dhe kroçera në Kenia, pushime ndërkombëtare, Evropë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 28,625 KES në ditë për person.

Mufasa Ture dhe Udhëtime është në Kenia. Ata organizojnë turne dhe safari në lindje të Kenias. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 49,628 KES në ditë për person.

Stejos Tours Dhe Udhëtimet është në Kenia. Ata organizojnë turne në të gjithë botën. Ofertat e tyre fillojnë nga rreth 9,000 KES në ditë për person.

Safaris Kudu Hills është në Nairobi, Kenia. Ata organizojnë turne në Kenia dhe Tanzani. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 37,435 KES në ditë për person.

Bunson Travel

PALBINA TRAVEL

Udhëtim në stil

Çështjet e udhëtimit

Lenchada Safaris

Safari i Predikimit Afrikan

AJ Kenia Safaris

Kibaria Travel

Turne dhe Udhëtime në Tembea në Afrikë

Faqet e internetit të njohura të udhëtimit në Kenia

Nëse dëshironi të organizoni vetë pushimet tuaja, mund të eksploroni këto faqe interneti të njohura të udhëtimit në Kenia. Ju gjithashtu mund të gjeni paketa turistike.

TripAdvisor

Thrillophilia.com

Udhëzues të përafërt

kajak

Bëni udhëtimin tim

Lexo më shumë:

Fluturimet më të lira për në Kenia

Hotelet më të lira në Nairobi


Burimet: Google Maps

Foto nga Robin Stuart on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *