,

Agjencitë e udhëtimit në Malajzi

Naam Cruise Langkawi, ARBA Travel & Toursdhe Holidaygogogo janë agjenci të mira udhëtimi në Malajzi. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj.

Nëse planifikoni të udhëtoni në Malajzi, mund t'ju duhet një vizë, në varësi të vendit tuaj të origjinës. Mund të lexoni më shumë në si të merrni një vizë turistike për Malajzi ose kontrolloni Traveldoc or Qendra e Udhëtimit IATA nëse keni nevojë për vizë.

Si të gjeni një agjenci udhëtimi në Malajzi

Për të gjetur një agjenci udhëtimi në Malajzi, shkruani "agjenci udhëtimi në Malajzi" në çdo aplikacion harte që ju pëlqen. Kërkoni në anglisht, frëngjisht ose ndonjë gjuhë tjetër. Kërkova "agjensi udhëtimi në Malajzi" në anglisht në Google Maps dhe gjeta këtë listë të agjencive të udhëtimit në Malajzi.

Si të zgjidhni një agjenci të mirë udhëtimi

Për të zgjedhur agjencinë më të mirë të udhëtimit në Malajzi, merrni parasysh këta faktorë.

Shërbimi ndaj klientit

Një agjenci e mirë udhëtimi duhet të ketë shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit që është i përgjegjshëm, i dobishëm dhe i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Vlera e mirë

Agjencitë e udhëtimit shpesh paguajnë tarifa për shërbimet e tyre, por gjithashtu mund të marrin zbritje për ju. Pra, krahasimi i çmimeve ndërmjet agjencive të ndryshme është thelbësor në përcaktimin e vlerës më të madhe për paratë tuaja.

Mënyra se si dëshironi të udhëtoni

Të gjithë kanë një mënyrë të ndryshme për të udhëtuar. Ju preferoni të pushoni në një resort. Ose dëshironi të ecni në një pyll, ose dëshironi të udhëtoni në një lundrim. Disa agjenci udhëtimesh specializohen në mënyra specifike udhëtimi ose destinacione, ndërsa të tjera ofrojnë një gamë më të gjerë shërbimesh. Merrni parasysh se çfarë lloj udhëtimi po planifikoni dhe nëse agjencia ka ekspertizën dhe burimet për të përmbushur nevojat tuaja.

Vlerësime 

Kërkoni komente nga klientët e mëparshëm për të kuptuar përvojën e tyre me agjencinë. 

Ju gjithashtu mund të kontrolloni nëse agjencia është anëtare e ndonjë organizate profesionale. Një shembull është Shoqata Ndërkombëtare e Transportit Ajror (IATA).

Agjencitë më të mira të udhëtimit në Malajzi

Më poshtë janë disa nga agjencitë më të mira të udhëtimit në Malajzi. Ata të gjithë kanë katër mbi pesë yje në Google Maps me mbi njëqind komente.

100 MYR është rreth 21.5 dollarë amerikanë ose rreth 1,785 rupi indiane. Kjo është rreth 20 euro ose 5 juanë kinezë.

Shumica e lidhjeve më poshtë janë në anglisht ose frëngjisht. Përdorni një aplikacion përkthimi, si Google Translate, nëse keni nevojë.

Naam Cruise Langkawi është në Langkawi, Kedah, Malaysia. Ata organizojnë turne dhe lundrime në Mbretërinë e Bashkuar perëndimore. Udhëtimet e tyre kushtojnë rreth 6,501 MYR në ditë për person.

Jouis Holiday është në George Town, Penang, Malaysia. Ata organizojnë turne në Malajzi. Udhëtimet e tyre janë rreth 140 MYR në ditë për person.

Festat e trashëgimisë Raha është në Alam, Selangor, Malaysia. Ata organizojnë turne në të gjithë botën. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 410 MYR në ditë për person.

Në turneun në Malajzi është në Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. Ata organizojnë turne në Malajzi. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 375 MYR në ditë për person.

Pushime të lehta në Evropë është në Kuala Lumpur. Ata organizojnë turne në Evropë. Çmimet e tyre fillojnë nga rreth 1,408 MYR në ditë për person.

ARBA Travel & Tours është në Putrajaya, Malajzi. Ata organizojnë turne në të gjithë botën. Ofertat e tyre fillojnë nga rreth 766 MYR në ditë për person.

Holidaygogogo është në Shah Alam, Selangor, Malaysia. Ata organizojnë turne në të gjithë botën. Ofertat e tyre fillojnë nga rreth 107 MYR në ditë për person.

Reliance Premier Travel Malajzi

Udhëtime dhe Turne të zgjuara

Turne dhe Udhëtime në Malajzi 

Golden Deluxe Travel

Pushimi më i mirë

Sedunia Travel

Udhëtimi në Tourland

Faqet e internetit të njohura të udhëtimit në Malajzi

Nëse dëshironi t'i organizoni vetë pushimet tuaja, mund të eksploroni këto faqe interneti të njohura të udhëtimit në Malajzi. Ju gjithashtu mund të gjeni paketa turistike.

Booking.com

Agoda

TripAdvisor

Expedia

kajak

Malaysia Airlines

Lexo më shumë:

Fluturimet më të lira për në Malajzi


Burimet: Google Maps

Foto nga Daniel Anuar on Pexels.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Një përgjigje për "Agjencitë e udhëtimit në Malajzi"

  1. سرب للسياحة والسفر

    شركة سرب للسياحة والسفر من افضل الوكالات والشركات السياحية في ماليزيا ومن ارقى الشركة العربية واقدمها

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *