Brazil

 • Si të gjeni një apartament në Brazil

  Si të gjeni një apartament në Brazil

  Për të gjetur një apartament në Brazil, një shtëpi ose një dhomë, mund të filloni me Viva Real, Zap ose një grup FB si Venda e troca de casas, apartamentos, sítios, lotes e fazendas. Shumë burime janë në dispozicion për të gjetur një apartament ose një dhomë në Brazil. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook ose reklama. Ti mundesh…

 • Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Brazil

  Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Brazil

  Viva Real, Zap dhe QuintoAndar janë faqe interneti të njohura të pasurive të paluajtshme në Brazil. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe. Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Brazil, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi të mobiluar ose një apartament. Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të…

 • Si është të jetosh në Brazil

  Si është të jetosh në Brazil

  Për të jetuar në Brazil, ka disa arsye të vlefshme për ta bërë këtë. Kur krahasohet me kombet e tjera, Brazili ka përmirësuar shumë cilësinë e jetës së banorëve të tij në dekadën e fundit. Gjithashtu, ka rezultate më të mira në disa fusha të mirëqenies në krahasim me kombet e tjera. Mund të jeni gati për çdo gjë nëse keni parasysh pozitiven dhe negativen…

 • Si të gjeni një punë në Rio de Janeiro

  Si të gjeni një punë në Rio de Janeiro

  Për të gjetur një punë në Rio de Janeiro, hulumtoni, rrjetohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me infojobs dhe gupy.io. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Rio de Zhaneiro duhet të kërkojnë një punë në Rio de Zhaneiro. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Rio de…

 • Si të gjeni një punë në Sao Paulo

  Si të gjeni një punë në Sao Paulo

  Për të gjetur një punë në Sao Paulo, mund të filloni me Gupy dhe Olx Brazil. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Sao Paulo duhet së pari të kërkojë një punë në Sao Paulo. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Sao Paulo. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Sao…

 • Si të gjeni një punë në Brazil? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë

  Si të gjeni një punë në Brazil? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë

  Për të gjetur një punë në Brazil, mund të filloni nga Infojobs dhe Olx Brazil. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi ose agjenci punësimi në Brazil. Dhe mund të kërkoni punë edhe në grupet e Facebook në Brazil. Kushdo që dëshiron të marrë një punë në Brazil duhet së pari të kërkojë një punë në Brazil.…

 • Si të aplikoni për azil në Brazil

  Sipas ligjit brazilian për refugjatët, refugjat është kushdo që largohet nga vendi i tij/saj për shkak të një frike të bazuar nga persekutimi për arsye të racës, fesë, kombësisë, opinionit politik ose anëtarësimit në një grup të caktuar shoqëror, ose për shkak të një situatë e shkeljes së rëndë dhe të përhapur të të drejtave të njeriut në të…

 • Si janë fëmijët venezuelianë në shkollë në Brazil?

  Që nga qershori 2019, UNHCR dhe Organizata Ndërkombëtare e Migracionit njoftuan se numri i refugjatëve venezuelianë arriti në 4 milionë, me rreth 168,000 prej tyre të pritur në Brazil. Numrat specifikë të grupmoshave janë të panjohura, por në shkallë globale, mbi gjysma e refugjatëve në mbarë botën janë fëmijë, kështu që mund të…