Kanadë

 • Si të gjeni një punë në Calgary

  Si të gjeni një punë në Calgary

  Për të gjetur një punë në Calgary, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Kijiji dhe Glassdoor. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Calgary duhet të kërkojnë një punë në Calgary. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Calgary. Mund të kërkoni punë…

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Kanada

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Kanada

  Mund të shkruani "agjensi rekrutimi në Kanada" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund t'i përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që mund të…

 • Qendrat tregtare më të mira në Kanada

  Qendrat tregtare më të mira në Kanada

  Qendrat tregtare më të mira në Kanada janë CF Toronto Eaton Centre, Yorkdale Shopping Centre, Square One dhe Vaughan Mills. Kam kërkuar në Google Maps qendrat tregtare më të komentuara në Kanada. Dhe lexova komentet e tyre për të parë se çfarë mund të gjeni atje. Ju mund të bëni pazar në Kanada në vende të tjera përveç Torontos,…

 • Si të migroni në Kanada

  Si të migroni në Kanada

  Për të emigruar në Kanada, mund të gjeni një punë në Kanada, ose mund të studioni edhe në Kanada. Nëse keni një të afërm në Kanada, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë. Shumica e vizave emigruese kërkojnë që aplikanti të sponsorizohet nga një shtetas kanadez, një banor i përhershëm kanadez ose një punëdhënës kanadez. Migroni në Kanada? Ju…

 • A kam nevojë për vizë për në Kanada?

  Ju nuk keni nevojë për vizë nëse keni një pasaportë nga këto vende Pasaporta të tjera do të kenë nevojë për vizë Nëse keni vizë ose leje qëndrimi nga vende të tjera, mund të mos keni nevojë për vizë, ju lutemi lexoni më shumë më poshtë. Nuk keni nevojë për vizë apo eTA Nuk keni nevojë për vizë për të ardhur në…

 • Si të gjeni një punë në Toronto

  Si të gjeni një punë në Toronto

  Për të gjetur një punë në Toronto, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Qeverinë e Kanadasë dhe Workopolis. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Toronto duhet të kërkojnë një punë në Toronto. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Toronto. Dhe ti…

 • Sponsorizimi i refugjatëve në Kanada

  Sponsorizimi i refugjatëve në Kanada

  Sponsorizimi i refugjatëve në Kanada është një rrugë shpëtimi thelbësore për ata që ikin nga lufta, persekutimi dhe dhuna. Qeveria kanadeze ka shumë programe zhvendosjeje dhe një histori të gjatë për të ndihmuar refugjatët. Disa nga programet më të njohura të Kanadasë për sponsorizimin e refugjatëve përfshijnë: Programin e Refugjatëve të Ndihmuar nga Qeveria (GAR); Programi i Përzierjes së Vizave të Zyrës së Referuar (BVOR); Programi i Sponsorizimit Privat të Refugjatëve (PSR)…

 • Si është të jetosh në Kanada

  Si është të jetosh në Kanada

  Për të jetuar në Kanada ka disa arsye të vlefshme për ta bërë këtë. Kur krahasohet me kombet e tjera, Kanadaja shkëlqen në shumë fusha të mirëqenies. Kanadaja ka lumturi, lidhje sociale dhe nivele shëndetësore superiore në krahasim me vendet e tjera. Mund të jeni gati për çdo gjë nëse paraprakisht keni parasysh aspektet pozitive dhe negative. Merrni një moment…

 • Si të blini një shtëpi në Kanada

  Si të blini një shtëpi në Kanada

  Për të blerë një shtëpi në Kanada, filloni me Realtor.ca, Centris.ca. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose media të tjera sociale. Një shembull i njohur është VANCOUVER Places me Qira. Hapat për të blerë një shtëpi Ju dëshironi të mbani parasysh disa gjëra kur blini një shtëpi në Kanada. Këto hapa nuk janë në rregull. Përcaktoni…

 • Fluturimet më të lira për në Kanada

  Për të gjetur fluturimet më të lira për në Kanada, mund të filloni me Skyscanner Canada, FlightHub ose Linx Air. Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Kanada Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Kanada. cheapOair.ca Fluturime të lira FlightHub Kayak Kanada Skyscanner Canada Linja ajrore ndërkombëtare në Kanada Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur të lira…