Hong Kong

 • Arsimi dhe Shkollat ​​në Hong Kong !!

  Shkollat ​​​​më të mira në Hong Kong! Sistemi arsimor në Hong Kong bazohet në sistemin e Mbretërisë së Bashkuar. Dhe qeveriset nga Byroja Arsimore dhe Departamenti i Mirëqenies Sociale. Ka kaq shumë shkolla ndërkombëtare në Hong Kong. Ato mund të jenë zgjidhja perfekte për një student mërgimtar. Kështu që mund të jetë një proces i vështirë…

 • Mjetet e sistemit të transportit në Hong Kong

  Mjetet e sistemit të transportit në Hong Kong

  Mjetet e transportit në Hong Kong janë në gjendje të plotësojnë të gjitha nevojat e turistëve. Transporti tokësor përfshin MTR, taksitë, autobusët, minibusët dhe tramvajet. Gjithashtu, shërbimet e trageteve midis Kowloon dhe ishullit Hong Kong, dhe në ishujt periferikë. Mund të shkoni lehtësisht në shumicën e zonave turistike me MTR, por ka disa…

 • Hotele të këndshme në Hong Kong

  Hotele të këndshme në Hong Kong

  Jeni duke kërkuar për disa hotele të këndshme në Hong Kong? Hong Kongu është një vend për disa nga hotelet më të mira dhe luksoze gjithashtu. Hong Kongu është një nga pikat më të mira turistike në botë. Hong Kongu ka shumë vende turistike ku turistët mund të vizitojnë. Është pjesë e Kinës si…

 • Koha më e mirë për të vizituar Hong Kongun

  Koha më e mirë për të vizituar Hong Kongun

  Hong Kongu është një nga kryeqytetet më të mëdha të ushqimit në botë. Përtej rrugës, ka peizazhe të lë pa frymë, duke përfshirë male të bukura dhe parqe të mëdha. Koha më e mirë për të vizituar Hong Kongun është nga mesi i dhjetorit deri në shkurt. Kur masat shpërndahen dhe kushtet e thata sigurojnë që ju të mund të eksploroni të qetë të gjithë Hong Kongun. Moti në…