Indi

 • Si të gjeni një punë në Indi

  Si të gjeni një punë në Indi

  Për të gjetur një punë në Indi, mund të filloni me Naukri.com dhe WorkIndia. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Indi duhet së pari të kërkojë një punë në Indi. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Indi. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Indi. Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet…

 • Cili është shampoja më e mirë kundër zbokthit në Indi

  Cili është shampoja më e mirë kundër zbokthit në Indi

  Jeni të sëmurë nga zbokthi në flokë dhe ndiheni të vetëdijshëm sa herë që jeni në shoqërinë e të tjerëve? Cili është shampoja më e mirë kundër zbokthit në Indi? Zbokthi është më i zakonshëm tek ata me lëkurë të yndyrshme ose të thatë, por mund të menaxhohet edhe pa trajtim. Fatmirësisht, ka shumë gjëra që mund të…

 • Eksplorimi i popullsisë më të madhe Sikh në botë

  Eksplorimi i popullsisë më të madhe Sikh në botë

  Sikhizmi, një fe monoteiste që filloi në rajonin Punjab të Indisë në shekullin e 15-të, është përhapur në mbarë botën me miliona ndjekës. Megjithatë, sot ne do të eksplorojmë popullsinë më të shquar Sikh në botë: Punjab, Indi. Në Punjabi, termi 'Sikh' përkthehet në 'dishepull' dhe ata që identifikohen si Sikh konsiderohen…

 • Si të aplikoni për një vizë turistike në Indi

  Si të aplikoni për një vizë turistike në Indi

  Për të aplikuar për një vizë turistike në Indi, duhet të aplikoni në internet për E-viza përmes faqes zyrtare të qeverisë indiane. Ju do të duhet të vizitoni konsullatën tuaj më të afërt të vendit. Kjo është një listë e ambasadave të vendeve në botë. India është një vend padyshim mikpritës që i trajton mysafirët me respekt dhe dashuri. Një komb që verbërisht…

 • Spitalet më të mira në Indi

  Spitalet më të mira në Indi

  Disa nga spitalet më të mira në Indi janë: AIIMS, CMC, Apollo Hospitals, Fortis Hospitals, NIMHANS dhe Tata Memorial Hospital. Ka një sërë objektesh të kujdesit shëndetësor në Indi. Gjatë një periudhe kohore, ajo është bërë një qendër mjekësore globale. Gjithashtu, një pacient mund të aksesojë objektet e kujdesit shëndetësor të klasit botëror me çmime të përballueshme. Në fakt, të gjitha…

 • Vendet kryesore turistike për t'u vizituar në Indi

  Vendet kryesore turistike për t'u vizituar në Indi

  Vendet kryesore turistike për t'u vizituar në Indi janë: Leh Ladakh, Ladakh Shrinagar, Jammu dhe Kashmir Mcleodganj, Himachal Pradesh Goa Andaman dhe Ishujt Nicobar Binsar. Uttarakhand Kerala Kasol Kutch Kanatal Assam Indiani me të vërtetë ka një histori të pasur kombëtare dhe është një nga kulturat më të vjetra në botë. Gjatë 65 viteve të fundit të Pavarësisë së saj.…

 • Ku të gjeni ushqim falas në Delhi? Shpërndarja e ushqimit në Delhi

  Ku të gjeni ushqim falas në Delhi? Shpërndarja e ushqimit në Delhi

  Në këtë artikull, unë do të tregoj listën e qendrave të ndihmës në Delhi dhe mënyra të tjera të mundshme për të gjetur ushqim falas kur jeni të uritur. Pushteti kombëtar dhe vendor, në bashkëpunim me institucionet fetare, organizatat e pavarura dhe individët, po përpiqen të ofrojnë lehtësim për njerëzit duke siguruar ushqim dhe strehim. Unë do t'ju përditësoj…

 • Ku mund të gjej ushqim? Shpërndarjet e ushqimit në Indi

  Ku mund të gjej ushqim? Shpërndarjet e ushqimit në Indi

  Që nga Marsi 2020, disa shpërndarje ushqimesh janë duke vazhduar në të gjithë Indinë për këdo që ka nevojë. Ne do të vendosim këtu më poshtë aq informacion sa mund të gjejmë këto ditë. Në mënyrë që të gjeni strehimoret për të qëndruar pranë vendndodhjes tuaj, thjesht duhet të hapni hartat e Google në telefonin tuaj. Pastaj në Google Maps, ju thjesht…

 • Kremi kundër diellit më i mirë i verës për lëkurën me vaj

  Nuk duhet të ketë asnjë justifikim për përdorimin e kremit diellor çdo ditë pasi është një mënyrë thelbësore për të mbrojtur lëkurën tuaj. Ekspozimi i pambrojtur UV mund të shkaktojë djegie nga dielli, shenja të parakohshme të plakjes dhe kancer. Këtë verë ruajeni veten nga rrezet e forta UV me një krem ​​dielli perfekt. Duhet të mbani mend kremrat kundër diellit për çdo lloj lëkure…

 • Sistemi i kujdesit shëndetësor në Indi

  Sistemi i kujdesit shëndetësor në Indi është i gjerë, por ka dallime në cilësi. Dallimet qëndrojnë midis kujdesit shëndetësor rural dhe urban, si dhe publik dhe privat. India është ende një destinacion i njohur për turistët mjekësorë. Arsyeja janë kostot e ulëta dhe spitalet private cilësore. Historia e kujdesit shëndetësor në Indi Ministria e shëndetësisë e Indisë është…