Irak

 • Viza e Irakut për indianët

  Viza e Irakut për indianët

  Viza Indiane e Irakut është një miratim që lejon shtetasit indianë për qëllime të ndryshme të hyjnë në vend. Për të hyrë në Irak, shtetasit nga pothuajse çdo vend kërkojnë një leje. Megjithatë, disa vende arabe kanë hyrje pa viza dhe disa vende të tjera mund të marrin një vizë irakiane pas mbërritjes në aeroportet e zgjedhura. India…

 • Mjetet e sistemit të transportit në Irak

  Mjetet e Sistemit të Transportit në Irak janë shumë të lehta dhe të qetë. Mund ta gjesh pothuajse kudo. Irakianët varen nga ajo që ne e quajmë nafarat1 që përfaqëson një numër minibusësh që mblidhen në garazhe, garazhe të mëdha, ku makinat shkojnë në drejtime të ndryshme. Ju mund të gjeni makina shumë lehtë sepse shumica e njerëzve largohen herët veçanërisht nëse…

 • Hotelet më të mira luksoze në Irak

  Hotelet më të mira luksoze në Irak

  Iraku është një qytet me vende të lashta të shenjta, male të zhurmshme dhe disa male që të lënë pa frymë. Është një nga kombet e para ku u themeluan qytetërimet e para. Iraku është një vend që është shumë i pasur në kulturën e tij, kryeqyteti Bagdad pasqyron plotësisht kulturën e Irakut. Shumica e turistëve preferojnë të…

 • Lidhje të dobishme për Irakun, informacione lokale, kryeqytet, qytete dhe rajone

    Lidhjet e Irakut, faqet e internetit të informacionit, grupet e bisedave Programi i të Drejtave në Mërgim Lista e ofruesve të ndihmës juridike pro bono është një drejtori organizatash, avokatësh dhe të tjerëve që janë në gjendje të ndihmojnë refugjatët pa pagesë në çështjet ligjore dhe të ndihmojnë në sigurimin e të drejtave të refugjatëve. Kjo listë mund të jetë gjithashtu e dobishme për ofruesit ligjorë që mbledhin dhe argumentojnë çështje…