Nigeri

 • Universitetet më të mira në Nigeri

  Universitetet më të mira në Nigeri

  Nigeria ka shumë institucione publike dhe private. Ka 162 universitete në Nigeri. Tarifat vjetore të universiteteve publike janë afërsisht rreth 125-500 dollarë. Sidoqoftë, universitetet private kushtojnë mesatarisht 2,700 dollarë në vit. Nigeria është një nga qarqet më të populluara në Afrikë. Vendi po përballet me shumë sfida institucionale. Disa nga sfidat kryesore…

 • Sa do të kushtojë një udhëtim në Nigeri?

  Sa do të kushtojë një udhëtim në Nigeri?

  Sipas udhëtarit kampion, çmimi mesatar i një udhëtimi 7-ditor të vetëm në Nigeri do të kushtojë 1,722 dollarë. Megjithatë, një udhëtim familjar do të kushtojë 954 dollarë. Hotelet në Nigeri variojnë nga 27 deri në 128 dollarë për natë. Por, për të gjitha qiratë e pushimeve në shtëpi, do të kushtojë 90 deri në 400 dollarë për natë. Gjithashtu, kostoja mesatare e fluturimit ekonomik…

 • Vendet më të mira turistike për tu vizituar në Nigeri !!

  Vendet më të mira turistike për tu vizituar në Nigeri !!

  Nigeria është një nga vendet e botës që është e bekuar me atraksione unike turistike. Në fakt, turizmi është një nga burimet kryesore të të ardhurave në Nigeri. Është mjaft për të ardhur keq që shumë nigerianë po i humbasin këto bekime të lëna për kënaqësinë tonë nga Perëndia. Është gjithashtu e habitshme që disa…

 • Asylum Links Nigeria ka nevojë për ndihmën tuaj!

  Asylum Links Nigeria ka nevojë për ndihmën tuaj!

  Asylum Links u siguron mijëra migrantëve dhe refugjatëve në mbarë botën çdo vit informacion për të drejtat e tyre kudo që jetojnë, nga ku vijnë dhe kudo që duhet të shkojnë. Çdo ditë ekipi ynë i vullnetarëve u përgjigjet pyetjeve të tyre për çështje që variojnë nga strehimi dhe edukimi, te kujdesi dhe mbrojtja jetike shëndetësore. Sot na duhet…

 • Si të gjeni punë në Nigeri

  Si të gjeni punë në Nigeri

  A planifikoni të punoni në Nigeri? Ose dëshironi të lëvizni atje. Ne kemi disa informacione të dobishme për ju. Nigeria është në Afrikën Perëndimore. Sidoqoftë, gjuha zyrtare është anglishtja. Mënyrat për të gjetur punë në Nigeri Gjithmonë faqja e internetit është një opsion i mirë nëse po lëvizni në një vend ose vende të reja. Kështu që,…