Pakistan

 • Transporti në Pakistan

  Transporti në Pakistan

  Transporti në Pakistan është i gjerë dhe i larmishëm, por është ende në fazat e tij të zhvillimit. Ai i shërben një popullsie prej më shumë se 200 milionë banorësh. Rrjeti i transportit në Pakistan përbëhet nga autostrada, hekurudha, portet, transportet publike dhe shërbimet e transportit detar. Përafërsisht 63 për qind e popullsisë pakistaneze jeton në fshatra. Prandaj, për shumë, rrugët janë një…

 • Hotele të lira dhe më të mira të Pakistanit

  Hotele të lira dhe më të mira të Pakistanit

  Eksploroni dhe gjeni Hotele në Pakistan Një udhëkryq i lashtë midis Lindjes së Mesme dhe Azisë Qendrore, Pakistani ka qenë shtëpia e shumë popujve dhe kulturave gjatë shekujve. Ajo që mbetet është një nga vendet më magjepsëse të Azisë, i cili është shumë i pazbuluar si një destinacion – ata që duan të vizitojnë shpërblehen lehtësisht me një mikpritje…

 • Shëndetësia në Pakistan

  Shëndetësia në Pakistan

  Sistemi i Ofrimit të Kujdesit Shëndetësor (HCDS) është rregullimi që i shërben më së miri popullatës së çdo vendi me shpërndarje efektive, efikase, të drejta të burimeve dhe fondeve që infrastruktura e organizuar të lulëzojë mirë. Globalisht, HCDS bëhet një shërbim shumë konkurrues dhe me rritje të shpejtë dhe ka nevojë për vëmendje të veçantë nga fusha të ndryshme. HCDS optimale ofron shpresë, lehtësim për…

 • Qendrat më të mira në Pakistan

  Qendrat më të mira në Pakistan

  Blerja është hobi më i madh dhe i bën femrat të lumtura dhe krijohet një dilemë që vetëm femrat e duan blerjen. Nëse pajisen me një qendër tregtare, meshkujt janë më të prirur drejt blerjeve. Vetëm pak vite më parë, Pakistanit iu hoq kërkesa bazë e ekskursionit, dmth qendrat tregtare 1. Centaurus Mall – Islamabad: Centaurus Mall…

 • Koha më e mirë për të vizituar Pakistanin

  Koha më e mirë për të vizituar Pakistanin

  Pakistani është një vend i keqkuptuar shpesh. Ajo ka kaluar nëpër periudhat e veta të trazirave, por turizmi në vend ka ardhur në rritje të vazhdueshme gjatë viteve të fundit. Pakistani është shtëpia e një prej qytetërimeve më të vjetra në botë dhe ka disa nga arkitekturat më të mira islame dhe pamje mahnitëse malore. Të gjitha…

 • Vendet më të vlerësuara turistike në Pakistan

  Vendet më të vlerësuara turistike në Pakistan

  Sa herë që mendojmë për Pakistanin, gjithçka që na vjen në mendje është terrorizmi, ekstremizmi, sektarizmi, korrupsioni, rënia e ngarkesës dhe inflacioni, por pavarësisht nga të gjitha këto çështje, ne e duam jashtëzakonisht vendin tonë. Mes gjithë kaosit ne kemi harruar bukurinë e peizazhit tonë. Pakistani është plot me vende mahnitëse që do t'ju bëjnë të bini në dashuri…