Singapore

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Singapor

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Singapor

  Mund të shkruani "agjenci rekrutimi në Singapor" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund të përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që mund të…

 • Lista e spitaleve në Singapor

  Lista e spitaleve në Singapor

  Disa nga spitalet në Singapor janë Spitali Alexandra, Qendra Mjekësore Thomson dhe Spitali Crawfurd. Qeveria dhe populli i Singaporit paguajnë për sistemin e kujdesit shëndetësor përmes programit Medisave dhe planit të sigurimit Medishield. Qeveria kujdeset edhe për investimet në Fondacionin Medifund. Kur kjo ndodh, ndonjëherë…

 • Qendrat tregtare më të mira në Singapor

  Qendrat tregtare më të mira në Singapor

  Qendrat tregtare më të mira në Singapor janë Vivo City Mall, City Square Mall, IMM dhe Plaza Singapura. Kam kërkuar në Google Maps qendrat tregtare më të komentuara në Singapor. Dhe lexova komentet e tyre për të parë se çfarë mund të gjeni atje. Ju mund të bëni pazar në Singapor në vende të tjera përveç Singaporit ose Bedok.…

 • Si të migroni në Singapor

  Si të migroni në Singapor

  Për të emigruar në Singapor, mund të gjeni një punë në Singapor, ose mund të studioni edhe në Singapor. Nëse keni një të afërm në Singapor, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë. Shumica e vizave emigruese kërkojnë që aplikanti të sponsorizohet nga një shtetas Singapori, një banor i përhershëm Singapori ose një punëdhënës nga Singapori. Migroni në Singapor? Për të…

 • Agjensi udhëtimi në Singapor

  Agjensi udhëtimi në Singapor

  Klook, Royal Albatross dhe WTStravel janë agjenci të mira udhëtimi në Singapor. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj. Nëse keni ndërmend të udhëtoni…

 • Fluturimet më të lira për në Singapor

  Fluturimet më të lira për në Singapor

  Për të gjetur fluturimet më të lira për në Singapor, mund të filloni me Skyscanner, Kayak ose Tripadvisor. Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Singapor Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Singapor. Fluturime të lira Expedia Tripadvisor Kayak Skyscanner International Airlines në Singapor Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira. British Airways Air…

 • Hotelet më të lira në Singapor

  Hotelet më të lira në Singapor

  Hotelet më të lira në Singapor janë Rucksack Inn, Adamson Lodge dhe The Hive Singapore Hostel. Gjeni hotelet më të lira në Singapor me çmime midis 2,706 dhe 8,631 ¥ s për natë. Tarifat mund të ndryshojnë në varësi të kërkesës dhe periudhës së vitit. Sezoni i ulët në Singapor zgjat nga maji dhe janari. Singapori ka…

 • Si të blini një shtëpi në Singapor

  Si të blini një shtëpi në Singapor

  Për të blerë një shtëpi në Singapor, filloni me PropertyGuru, 99. co. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose media të tjera sociale. Një shembull i njohur është Singapore Whole Unit HDB CONDO RENT. Hapat për të blerë një shtëpi Ju dëshironi të mbani parasysh disa gjëra kur blini një shtëpi në Singapor. Këto hapa nuk janë në…

 • Si të merrni me qira një shtëpi në Singapor

  Si të merrni me qira një shtëpi në Singapor

  Për të marrë me qira një shtëpi në Singapor, filloni me PropertyGuru, 99. bashkë ose një grup FB si Singapore Whole Unit HDB CONDO RENT. Përcaktoni se çfarë lloj strehimi mund të përballoni. Kërkoni për strehim vetë ose përdorni një agjent. Arrini një marrëveshje me pronarin ose agjentin. Paraqisni të gjitha dokumentet tuaja dhe merrni akses në…

 • Si të gjeni një apartament në Singapor

  Si të gjeni një apartament në Singapor

  Për të gjetur një apartament në Singapor, një shtëpi ose një dhomë, mund të filloni me PropertyGuru, 99. bashkë ose një grup FB si Singapore Whole Unit HDB CONDO RENT Shumë burime janë të disponueshme për të gjetur një apartament ose një dhomë në Singapor. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook ose reklama. Ju gjithashtu mund të ecni dhe të shikoni…