Emiratet e Bashkuara Arabe

 • Hotele të lira në Dubai

  Hotele të lira në Dubai

  Do të udhëtoni në Dubai dhe dëshironi të gjeni hotelet më të lira në Dubai? Në Emiratet e Bashkuara Arabe, Dubai është qyteti dhe emiratet më të njohura për shkak të pranisë së Burj Khalifa, ndërtesa më e lartë në botë. Është bërë një destinacion i famshëm turistik për shkak të reputacionit të tij…

 • Si të gjeni një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Si të gjeni një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Për të gjetur një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe, mund të filloni nga ae.opensooq.com dhe Bayt. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe duhet së pari të kërkojnë një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Emiratet e Bashkuara Arabe.…

 • Si të aplikoni për një vizë pune në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Si të aplikoni për një vizë pune në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Për të aplikuar për një vizë pune në Emiratet e Bashkuara Arabe, duhet të shkoni në Autoritetin Federal për Identitetin dhe Shtetësinë. Në këtë artikull, ne do t'ju udhëzojmë nëpër disa hapa të përfshirë në aplikimin për një vizë pune në Emiratet e Bashkuara Arabe. Në shumicën e rasteve, sapo të merrni një ofertë pune, ju merrni vizën tuaj të punës…

 • Viza standarde e punës në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Viza standarde e punës në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Viza standarde e punës e Emirateve të Bashkuara Arabe ka pësuar disa rishikime me urdhër të qeverisë së Emirateve të Bashkuara Arabe. Është e pabesueshme dhe Këshilli Kombëtar Federal (FNC) i Emirateve të Bashkuara Arabe ka miratuar këto rregullore të reja. Vizës së punës i është shkurtuar gjatësia. Punonjësit e huaj në Emiratet e Bashkuara Arabe tani kanë një leje qëndrimi dhe pune më të gjatë…

 • Si të gjeni punë në Fly Dubai

  Si të gjeni punë në Fly Dubai

  Si të gjeni punë në Fly Dubai? Dubai Career Fly Dubai dëshiron të punësojë njerëz të rinj. Ka shumë vende pune në Fly Dubai. Këtë vit do të fillojnë punën 1,120 punëtorë të rinj. Çdokush nga kudo në botë mund të aplikojë për Fly Dubai Jobs 2023. Ata që aplikojnë do të jetojnë dhe punojnë në Dubai.…

 • Viza për punëkërkues në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Viza për punëkërkues në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Dëshironi të transferoheni në Emiratet e Bashkuara Arabe pa një ofertë pune? Po, ju mund të lëvizni. Ju mund të jeni të vetëdijshëm se Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA) janë një nga vendet me zhvillim më të shpejtë të Lindjes së Mesme. Për të kërkuar punë në Emiratet e Bashkuara Arabe, mund të paraqisni një aplikim për një punë në Emiratet e Bashkuara Arabe…

 • Punë në Emiratet e Bashkuara Arabe me sponsorizimin e vizave

  Punë në Emiratet e Bashkuara Arabe me sponsorizimin e vizave

  Nëse keni marrë një ofertë pune nga një kompani në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA), ata do të paguajnë faturën për vizën tuaj të punës, mbulimin mjekësor, strehimin dhe ushqimin. Nëse dëshironi të punoni në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe keni nevojë për një sponsor për vizën tuaj, mund të aplikoni për një nga sponsorizimet e vizave të Emirateve të Bashkuara Arabe…

 • Si të aplikoni për azil në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Si të aplikoni për azil në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Ju nuk mund të aplikoni zyrtarisht për azil në Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA). Ju dëshironi të shkoni në zyrën e Agjencisë së OKB-së për Refugjatët (UNHCR) në Abu Dhabi për më shumë informacion dhe për të gjetur mbështetje. Shihni më poshtë për kontakte dhe më shumë detaje. Emiratet e Bashkuara Arabe nuk kanë një sistem formal azili. Por autoritetet e Emirateve nuk…

 • Si të merrni një vizë për Emiratet e Bashkuara Arabe?

  Nëse jeni banor i përjashtuar nga viza, do t'ju duhet të merrni një vizë në Emiratet e Bashkuara Arabe përpara mbërritjes tuaj. Ju duhet të aplikoni në një nga dy format për një vizë Emiratet e Bashkuara Arabe. Mund të shkoni në ambasadë dhe të aplikoni për vizë. Zgjedhja e dytë kërkon më pak kohë dhe përpjekje. Por vetëm 22 kombësi kanë të drejtë për Emiratet e Bashkuara Arabe…

 • Qendrat tregtare më të mira në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Qendrat tregtare më të mira në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Qendrat tregtare më të mira në Emiratet e Bashkuara Arabe janë The Galleria, Al Wahda Mall, The Marina Mall, Abu Dhabi Mall dhe Yas Mall. Mund të mos ketë asnjë vend në botë që e vlerëson blerjen aq shumë sa e bëjnë Emiratet e Bashkuara Arabe. Qendrat ofrojnë një sërë funksionesh, nga një vend grumbullimi për miqtë ose bashkëpunëtorët deri te një…