,

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Suedi

Hemnet, Plaçkëdhe VITEC janë faqet e internetit të njohura të pasurive të paluajtshme në Suedi. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe.

Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Suedi, nga një dhomë e përbashkët në një shtëpi të mobiluar ose një apartament.

Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të jetuar në Suedi.

Unë do të prezantoj disa nga aplikacionet dhe faqet e internetit më të njohura për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë në Suedi.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në suedisht dhe anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Suedi

Këto janë disa portale pronash për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë. Ato kanë të bëjnë me marrjen me qira, blerjen dhe shitjen. Ata kanë dhoma, apartamente, shtëpi dhe më shumë.

Ju mund të lexoni më shumë rreth si to gjeni një apartament në Suedi.

Këto faqe interneti për pasuri të paluajtshme paraqesin akomodime të ndryshme të pamobiluara ose të mobiluara. Është e lehtë për të lundruar në informacionin e tyre. Të gjitha këto faqe interneti kanë filtra që ju lejojnë të kufizoni kërkimin tuaj. Me filtra të ndryshëm kërkimi në dispozicion, ju mund të gjeni lehtësisht shtëpinë tuaj ideale.

Ju mund ta ngushtoni kërkimin tuaj duke zgjedhur llojin e banesës, komunës, lagjes ose kodit postar që funksionon më mirë për ju. Për më tepër, ju mund të personalizoni kërkimin tuaj duke vendosur filtra për çmimin, numrin e dhomave, banjat, gjendjen e pronës dhe shtesa të tjera.

Këto faqe funksionojnë në gjuhët suedeze dhe angleze. Nëse nuk i flisni këto gjuhë, mund ta kaloni duke përkthyer faqen.

Portalet online janë një mënyrë popullore për të gjetur shtëpi në Suedi. Çdo listim do t'ju ndihmojë me vendndodhjen, fotografitë, çmimet dhe veçoritë e tjera. Pasi të futni përditësimet, ata do t'ju dërgojnë emaile të përditshme me një listë sipas nevojave tuaja.

Përparësitë

Faqet e internetit ofrojnë informacion të saktë për apartamentet.

Ju keni shumë mënyra për të kontaktuar agjentin e qiradhënies ose pronarin e pronës.

Disa faqe interneti të pasurive të paluajtshme kanë biseda të drejtpërdrejta.

Disavantazhet

Postimet shpesh duhet të përditësohen. Shumë nga pronat e listuara nuk janë aktualisht të disponueshme.

Agjencitë mund t'ju tregojnë shumë vende që mund të jenë më interesante për ju.

Supozoni se keni të bëni me një agjenci. Ju do të duhet të paguani një komision agjencie.

Shtëpi dhe apartamente

Hemnet

Plaçkë

VITEC 

Svensk Fastighetsförmedling

Lansfast.se

Dhoma te mobiluara

Airbnb

Flatio

Strehimi Kudo

Banesa të përbashkëta

Bostadshub

Hemavi

samtrygg

Grupet në Facebook për strehimin në Suedi

Këto janë disa grupe në Facebook. Ata janë për të gjetur strehim në Norvegji.

Ata mund të fokusohen në fqinjët ose komunitetet specifike:

Agjencitë e pasurive të paluajtshme, pronarët dhe shokët e banesës postojnë banesa të disponueshme për qira afatgjata dhe afatshkurtra.

Përparësitë

Pronat e reja të disponueshme shtohen çdo ditë.

Mund të gjeni oferta direkte nga pronarët, që do të thotë se nuk ka agjenci.

Disavantazhet

Banesat e njohura mund të zhduken brenda pak minutash.

Për shkak të numrit të madh të reklamave, ofertat direkt nga pronari mund të anashkalohen lehtësisht.

Postimet mund të kenë nevojë për më shumë informacion, foto të mira ose një kontakt.

Shumë grupe FB kanë postime të njëjta.

Këtu janë disa shembuj të grupeve aktive në Facebook:

Larget UTHYRES, SÖKES & BYTES në Göteborg med omnejd

Köp/Sälj och hyra/uthyres Hus/Fritidshus/lägenheter i hela Sverige.

Lägenheter och Rum i Stokholmit Uthyres och Sökes

Po kërkoni strehim në Stokholm? E përkryer për praktikantë dhe studentë!

Dhoma/Strehimi Stokholm

Si të gjeni një agjenci imobiliare në Suedi

Ju mund të kërkoni agjenci të pasurive të paluajtshme që mund t'ju ndihmojnë. Nëse dëshironi të gjeni pasuri të paluajtshme, për shembull, në Stokholm, mund të shkruani "agjensi imobiliare pranë Stokholmit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Dhe ju mund të bëni të njëjtën gjë me çdo qytet tjetër në Suedi. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni.

Ju gjithashtu mund të ecni nëpër një lagje të Stokholmit dhe të kërkoni shenja me qira. Filloni kërkimin tuaj duke ecur ose duke ecur me biçikletë nëpër lagjet tuaja të dëshiruara. Agjentët dhe agjentët e pasurive të paluajtshme në zonë shfaqin ofertat aktuale.

Përparësitë

Një agjent i besueshëm dhe përgjegjës do të jetë i disponueshëm për pyetje dhe probleme edhe pas përfundimit të kontratës.

Agjentët mund të ndihmojnë në ndërtimin e kontratës dhe të shpjegojnë dispozitat e ndryshme të kontratës.

Disavantazhet

Të gjesh një agjent të besueshëm dhe të dish se kujt t'i besosh është e vështirë. Ju nuk mund të zgjidhni agjentin me të cilin do të punoni nëse hyni në një zyrë të pasurive të paluajtshme.

Një agjent i pabesueshëm nuk do të jetë i disponueshëm nëse lindin probleme pas nënshkrimit të kontratës.

Ju do të duhet të paguani tarifat e agjencisë.


Burimi: SimilarWeb

Imazhi i kopertinës është brenda Stockholm, Suedi. Foto nga Oliver Ragfelt on Shpërthe.