,

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Izrael

Madeleine,  I pastrehëdhe Nestpick janë faqet e internetit të njohura të pasurive të paluajtshme në Izrael. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe.

Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Izrael, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi të mobiluar ose një apartament.

Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të jetuar në Izrael.

Unë do të paraqes disa nga aplikacionet dhe faqet e internetit më të njohura për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë në Izrael.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht ose hebraisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Izrael

Këto janë disa portale pronash për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë. Ato kanë të bëjnë me marrjen me qira, blerjen dhe shitjen. Ata kanë dhoma, apartamente, shtëpi dhe më shumë.

Këto faqe interneti për pasuri të paluajtshme paraqesin akomodime të ndryshme të pamobiluara ose të mobiluara. Është e lehtë për të lundruar në informacionin e tyre. Të gjitha këto faqe interneti kanë filtra që ju lejojnë të kufizoni kërkimin tuaj. Me filtra të ndryshëm kërkimi në dispozicion, ju mund të gjeni lehtësisht shtëpinë tuaj ideale.

Kufizoni kërkimin tuaj duke zgjedhur llojin e banesës, komunës, lagjes ose kodit postar që ju përshtatet më shumë. Për më tepër, ju mund të personalizoni kërkimin tuaj duke vendosur filtra për çmimin, numrin e dhomave, banjat, gjendjen e pronës dhe shtesa të tjera.

Këto faqe funksionojnë në gjuhën hebraike dhe angleze. Nëse nuk i flisni këto gjuhë, mund ta kaloni duke përkthyer faqen.

Portalet në internet janë një mënyrë popullore për të gjetur shtëpi në Izrael. Çdo listim do t'ju ndihmojë me vendndodhjen, fotografitë, çmimet dhe veçoritë e tjera. Pasi të futni përditësimet, ata do t'ju dërgojnë emaile të përditshme me një listë sipas nevojave tuaja.

Shtëpi dhe apartamente

Madeleine

I pastrehë

Nestpick

Në hartë

Komo.co.il

Craigslist

Dhoma te mobiluara

Flatio

Airbnb

HomeStay.com

Banesa të përbashkëta

Shokët e dhomës

HostelWorld

Booking.com

TripAdvisor

Grupet në Facebook për strehimin në Izrael

Këto janë disa grupe në Facebook. Ata kanë të bëjnë me marrjen me qira të një apartamenti dhe gjetjen e strehimit në Izrael. Ata mund të fokusohen në fqinjët ose komunitetet specifike. Mund të kërkoni më shumë grupe që ju nevojiten.

Gjuetia në shtëpi në Izrael

Apartamente, dhoma dhe sende apartamentesh në Zonën e Tel Avivit

Duke kërkuar për një apartament/dhomë ose nënqira në Tel Aviv (Pa sekserë)

Apartamente/shokë dhomë në Tel Aviv

Duke kërkuar për një apartament në Jerusalem

דירות מפה לאוזן בת”א

דירות להשכרה/ דירות למכירה בתל אביב והמרכז – ללא תיווך

Zhvilluesit e banesave në Izrael

Pronat e reja ndërtimore mund të blihen direkt nga zhvilluesi. Në këtë rast, ju nuk duhet të paguani një tarifë ndërmjetësimi, por mund t'ju duhet të prisni dymbëdhjetë deri në njëzet e katër muaj për të hyrë në banesën ose shtëpinë tuaj.

Geoln.com liston projektet e reja të ndërtimit në Izrael. Disa faqe interneti më sipër listojnë gjithashtu projekte të reja ndërtimi.

Si të gjeni një agjenci të pasurive të patundshme në Izrael

Ju mund të kërkoni agjenci të pasurive të paluajtshme që mund t'ju ndihmojnë. Nëse dëshironi të gjeni pasuri të paluajtshme, për shembull, në Jerusalem, mund të shkruani "agjensi imobiliare pranë Jerusalemit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Dhe ju mund të bëni të njëjtën gjë me çdo qytet tjetër në Izrael. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni.

Ju gjithashtu mund të ecni nëpër një lagje të Jeruzalemit dhe të kërkoni për tabela me qira. Filloni kërkimin tuaj duke ecur ose duke ecur me biçikletë nëpër lagjet tuaja të dëshiruara. Agjentët e pasurive të paluajtshme dhe bankat në zonë shfaqin ofertat aktuale.

Mund të lexoni më shumë në:

Si të gjeni një apartament në Tel Aviv


Burimi: SimilarWeb

Imazhi i kopertinës është brenda Arad, Izrael. Foto nga Mary Winchester on Unsplash

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *