,

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Kuvajt

Opensooq.com, expat.comdhe Mourjan janë faqet e internetit të njohura të pasurive të paluajtshme në Kuvajt. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe.

Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Kuvajt, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi ose një apartament të mobiluar.

Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të jetuar në Kuvajt.

Unë do të prezantoj disa nga aplikacionet dhe faqet e internetit më të njohura për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë në Kuvajt.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Kuvajt

Këto janë disa portale pronash për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë. Ato kanë të bëjnë me marrjen me qira, blerjen dhe shitjen. Ata kanë dhoma, apartamente, shtëpi dhe më shumë.

Ju mund të lexoni më shumë rreth si të gjeni një apartament në Kuvajt.

Këto faqe interneti për pasuri të paluajtshme paraqesin akomodime të ndryshme të pamobiluara ose të mobiluara. Është e lehtë për të lundruar në informacionin e tyre. Të gjitha këto faqe interneti kanë filtra që ju lejojnë të kufizoni kërkimin tuaj. Me filtra të ndryshëm kërkimi në dispozicion, ju mund të gjeni lehtësisht shtëpinë tuaj ideale.

Ju mund ta ngushtoni kërkimin tuaj duke zgjedhur llojin e banesës, komunës, lagjes ose kodit postar që funksionon më mirë për ju. Për më tepër, ju mund të personalizoni kërkimin tuaj duke vendosur filtra për çmimin, numrin e dhomave, banjat, gjendjen e pronës dhe shtesa të tjera.

Këto faqe funksionojnë në gjuhën angleze. Nëse nuk i flisni këto gjuhë, mund ta kaloni duke përkthyer faqen.

Portalet online janë një mënyrë popullore për të gjetur shtëpi në Kuvajt. Çdo listim do t'ju ndihmojë me vendndodhjen, fotografitë, çmimet dhe veçoritë e tjera. Pasi të futni përditësimet, ata do t'ju dërgojnë emaile të përditshme me një listë sipas nevojave tuaja.

Përparësitë

Faqet e internetit ofrojnë informacion të saktë për apartamentet.

Ju keni shumë mënyra për të kontaktuar agjentin e qiradhënies ose pronarin e pronës.

Disa faqe interneti të pasurive të paluajtshme kanë biseda të drejtpërdrejta.

Disavantazhet

Postimet shpesh duhet të përditësohen. Shumë nga pronat e listuara nuk janë aktualisht të disponueshme.

Agjencitë mund t'ju tregojnë shumë vende që mund të jenë më interesante për ju.

Supozoni se keni të bëni me një agjenci. Ju do të duhet të paguani një komision agjencie.

Gjithashtu, kontrolloni Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Emiratet e Bashkuara Arabe

Shtëpi dhe apartamente

Opensooq.com

expat.com

Mourjan

re.com.kw

Dhoma te mobiluara

Airbnb

Dubizzle

Shtëpitë më të mira në Kuvajt.

Banesa të përbashkëta

Indiansinkuvajti

Sapo zbriti

Gjithashtu, të gjitha pasuritë e paluajtshme të listuara më sipër ofrojnë banesa të përbashkëta

Grupet në Facebook për strehimin në Kuvajt

Këto janë disa grupe në Facebook. Ata janë për të gjetur strehim në Kuvajt. Ata mund të përqendrohen në fqinjët ose komunitetet specifike: agjencitë e pasurive të paluajtshme, pronarët dhe shokët e banesës postojnë banesa të disponueshme për qira afatgjata dhe afatshkurtra.

Përparësitë

Pronat e reja të disponueshme shtohen çdo ditë.

Mund të gjeni oferta direkte nga pronarët, që do të thotë se nuk ka agjenci.

Disavantazhet

Banesat e njohura mund të zhduken brenda pak minutash.

Për shkak të numrit të madh të reklamave, ofertat direkt nga pronari mund të anashkalohen lehtësisht.

Postimet mund të kenë nevojë për më shumë informacion, foto të mira ose një kontakt.

Shumë grupe FB kanë postime të njëjta.

Këtu janë disa shembuj të grupeve aktive në Facebook:

Shqq و استديوهات مفروشه للايجار وللبيع

Shqq واستديوهات للايجار في الكويت

Shqq للايجار الدائم بالكويت

مستعمل الكويت – سكن الكويت – ايجار الكويت -أثاث الكويت-Kuvajt – shes

Si të gjeni një agjenci imobiliare në Kuvajt

Ju mund të kërkoni agjenci të pasurive të paluajtshme që mund t'ju ndihmojnë. Nëse dëshironi të gjeni pasuri të paluajtshme, për shembull, në qytetin e Kuvajtit, mund të shkruani "agjensi imobiliare pranë qytetit të Kuvajtit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Dhe ju mund të bëni të njëjtën gjë me çdo qytet tjetër në Kuvajt. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni.

Ju gjithashtu mund të ecni nëpër një lagje të qytetit të Kuvajtit dhe të kërkoni shenja me qira. Filloni kërkimin tuaj duke ecur ose duke ecur me biçikletë nëpër lagjet tuaja të dëshiruara. Agjentët dhe agjentët e pasurive të paluajtshme në zonë shfaqin ofertat aktuale.

Përparësitë

Një agjent i besueshëm dhe përgjegjës do të jetë i disponueshëm për pyetje dhe probleme edhe pas përfundimit të kontratës.

Agjentët mund të ndihmojnë në ndërtimin e kontratës dhe të shpjegojnë dispozitat e ndryshme të kontratës.

Disavantazhet

Të gjesh një agjent të besueshëm dhe të dish se kujt t'i besosh është e vështirë. Ju nuk mund të zgjidhni agjentin me të cilin do të punoni nëse hyni në një zyrë të pasurive të paluajtshme.

Një agjent i pabesueshëm nuk do të jetë i disponueshëm nëse lindin probleme pas nënshkrimit të kontratës.

Ju do të duhet të paguani tarifat e agjencisë.


Burimi: SimilarWeb

Imazhi i kopertinës është brenda Kuwait. Foto nga Kimisti optik on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *