,

Fluturimet më të lira për në Izrael

Për të gjetur fluturimet më të lira për në Izrael, mund të filloni me Skyscanner Izrael, FlightHubose Wizz.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Izrael

Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Izrael.

Wizz

Skyscanner

Fluturime të lira

Elal.com

FlightHub

Linja ajrore ndërkombëtare në Izrael

Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.

Egani

Air Kanada

Ajrore

Air France

Air India

Mbërritjet në aeroportet në Izrael

Ju mund të eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Izrael për të kërkuar fluturimet më të lira për në Izrael. Ju gjithashtu mund të vizitoni nisjen e aeroportit nga i cili dëshironi të niseni për të parë nëse mund të gjeni një fluturim të lirë për në Izrael.

Më poshtë janë disa mbërritje nga disa aeroporte kryesore në Izrael.

Aeroporti Eilat Ramon

Aeroporti Haifa

Aeroporti Ndërkombëtar i Tel Aviv Ben Gurion

Çmimet e fluturimeve për në Izrael

Këta janë shembuj të çmimeve më të ulëta të fluturimeve direkte nga e gjithë bota në qytetet kryesore në Izrael.

100 ILS, është rreth 27 dollarë amerikanë ose rreth 2,216 rupi indiane. Kjo është rreth 24 euro ose 194 juanë kinezë.

Fluturime nga India

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Tel Aviv, me një ndalesë, mund të fillojë nga 2,829 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mumbai në Tel Aviv, me një ndalesë, mund të fillojë nga 2,750 ILS.

Fluturime nga SHBA

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Nju Jorku në Tel Aviv fillon nga 2,986 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje për në Izrael nga Los Angeles, me një ndalesë, fillon nga 2,996 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Atlanta, me një ndalesë, për në Izrael fillon nga 3,762 ILS.

Fluturime nga Brazili

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Rio de Zhaneiro në Tel Aviv fillon nga 4,740 ILS.

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Sao Paulo fillon me 4,916 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Porto Alegre, me një ndalesë, fillon nga 9,400 ILS.

Fluturime nga Kina

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Tel Aviv, me një ndalesë, fillon nga 3,770 ISL.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Guangzhou, me një ndalesë, fillon nga 4,000 ISL.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Nanjing në Tel Aviv-Yafo fillon nga 5,263 ISL.

Fluturime nga Gjiri

Një fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Tel Aviv, me një ndalesë, fillon nga 1000 ISL.

Fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Tel Aviv me një ndalesë Airlines Etihad fillon në 720 ISL.

Fluturime nga Afrika

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Tel Aviv, me një ndalesë, çmimi mesatar fillon nga 1,574 ISL.

Një fluturim vajtje-ardhje nga me IATA Airways, me një ndalesë, fillon nga 1100 ISL.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Johanesburg në Tel Aviv, me një ndalesë, ka një çmim mesatar prej 2,383 ISL.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Johanesburgu me Ethiopian Airlines, me një ndalesë, fillon nga 2,540 ILS.

Fluturime nga Evropa

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Londra në Tel Aviv fillon nga 825 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Stambolli në Tel Aviv, fillon nga 620 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Parisi në Izrael, me një ndalesë, fillon nga 481 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Frankfurti në Tel Aviv, me një ndalesë, fillon nga 735 ILS.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mynihu, me një ndalesë, nis nga 783 ILS.


Burimet: Skyscanner Izrael, SimilarWeb për udhëtime dhe turizëm, dhe udhëtime ajrore.

Foto e kopertinës nga Joseph Barrientos on Unsplash, Aeroporti Ben Gurion, Izrael.