,

Fluturimet më të lira për në Emiratet e Bashkuara Arabe

Për të gjetur fluturimet më të lira për në Emiratet e Bashkuara Arabe, mund të filloni me Skyscanner, Emiratesose Etihad Airways.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimit ajror në Emiratet e Bashkuara Arabe

Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Emirates

Air Arabia

Fluturo Dubai

Ne shkojm

Rehlat

Bëni udhëtimin tim

Skyscanner

Linjat ajrore ndërkombëtare në Emiratet e Bashkuara Arabe

Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.

Etihad Airways

British Airways

Air India Express

Wizz Air

Air France

Mbërritjet në aeroportet në Emiratet e Bashkuara Arabe

Ju mund të eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Emiratet e Bashkuara Arabe për të kërkuar fluturimet më të lira për në Emiratet e Bashkuara Arabe. Ju gjithashtu mund të vizitoni nisjen e aeroportit nga i cili dëshironi të niseni për të parë nëse mund të gjeni një fluturim të lirë për në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Më poshtë janë disa mbërritje nga disa aeroporte kryesore në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Aeroporti Ndërkombëtar Dubai (DXB/OMDB)

Aeroporti Ndërkombëtar Qendror Botëror i Dubait (DWC/OMDW)

Aeroporti Ndërkombëtar Abu Dhabi

Aeroporti Ndërkombëtar i Sharjahut

Çmimet për fluturimet në Emiratet e Bashkuara Arabe

Këta janë shembuj të çmimeve më të ulëta të fluturimeve direkte nga e gjithë bota në qytetet kryesore në Emiratet e Bashkuara Arabe.

100 AED, është rreth 27 dollarë amerikanë ose rreth 2,262 rupi indiane. Kjo është rreth 25 € ose 198 juanë kinezë.

Fluturime nga India

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Dubai, me një ndalesë, mund të fillojë nga 974 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mumbai në Dubai mund të fillojë nga 890 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Hyderabad në Dubai, me një ndalesë, mund të fillojë nga 900 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Chennai në Abu Dhabi, me një ndalesë, mund të fillojë nga 963 AED.

Fluturime nga SHBA

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Nju Jorku në Dubai fillon nga 3,389 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Çikago, me një ndalesë, për në Dubai fillon nga 2,969 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Nju Jorku në Abu Dhabi, me një ndalesë, fillon nga 2,891 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Atlanta në Sharjah, me një ndalesë, fillon nga 3,524 AED.

Fluturime nga Brazili

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Rio de Zhaneiro në Dubai fillon nga 7,811 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Sao Paulo në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 2,910 AED.

Fluturime nga Kina

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 2,112 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Guangzhou në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 3,006 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Abu Dhabi, me dy ndalesa, fillon nga 2,478 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Pekini në Abu Dhabi, me një ndalesë, fillon nga 1,388 AED.

Fluturime nga Gjiri

Një fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Abu Dhabi, me një ndalesë, fillon nga 905 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Doha në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 691 AED.

Fluturime nga Afrika

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Abu Dhabi, me një ndalesë, fillon nga 861 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Aleksandria në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 907 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Cape Town në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 1,386 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Johanesburgu në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 1,668 AED.

Fluturime nga Evropa

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Londra në Abu Dhabi fillon nga 2,273 AED.

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Mançesteri në Dubai fillon nga 2,611 AED.

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Stambolli në Dubai fillon nga 1,181 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Brukseli në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 1,122 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Parisi në Abu Dhabi, me një ndalesë, fillon nga 908 AED.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Lioni në Dubai, me një ndalesë, fillon nga 1,318 AED.


Burimet: Skyscanner, SimilarWeb për udhëtime dhe turizëm, dhe udhëtime ajrore.

Foto e kopertinës nga Fredrik Öhlander on Unsplash, Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *