,

Fluturimet më të lira për në Islandë

Për të gjetur fluturimet më të lira për në Islandë, mund të filloni me Skyscanner, Momondoose Kivi.com.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Islandë

Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Islandë.

Momondo

Udhëzues për në Islandë

Kivi.com

kajak

Skyscanner

Linja ajrore ndërkombëtare në Islandë

Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.

Air Kanada

Icelandair

Fluturoj Luaj

AirBaltic

Air France

American Airlines

Mbërritjet në aeroportet në Islandë

Ju mund të eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Islandë për të kërkuar fluturimet më të lira për në Islandë. Ju gjithashtu mund të vizitoni nisjen e aeroportit nga i cili dëshironi të niseni për të parë nëse mund të gjeni një fluturim të lirë për në Islandë.

Më poshtë janë disa mbërritje nga disa aeroporte kryesore në Islandë.

Aeroporti KEFLAVIK

Aeroporti i Reykjavik

Aeroporti Akureyri

Aeroporti Egilsstadir

Ose eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Islandë me Radari i fluturimit 24.

Çmimet për fluturimet për në Islandë

Këta janë shembuj të çmimeve më të ulëta të fluturimeve direkte nga e gjithë bota për në qytetet kryesore në Islandë.

10,000 ISK, ose kr, është rreth 75 dollarë amerikanë. Kjo është rreth 6,260 rupi indiane ose 545 juanë kinezë ose 69 euro.

Fluturime nga India

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Islandë në tetor, me një ndalesë, mund të fillojë nga 82,994 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mumbai në Islandë në shtator, me një ndalesë mund të fillojë nga 87,231 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kalkuta në shtator, me një ndalesë, mund të fillojë nga 98,062 ISK.

Fluturime nga SHBA

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Nju Jorku në Islandë fillon nga 77,515 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Uashingtoni, me një ndalesë, për në Islandë fillon nga 43,114 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Nju Jorku në Islandë, fillon nga 38,444 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Atlanta, me një ndalesë, për në Islandë fillon nga 48,006 ISK.

Fluturime nga Brazili

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Rio de Zhaneiro në Islandë fillon nga 360,830 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Sao Paulo në Islandë fillon nga 69,161 ISK.

Fluturime nga Kina

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 102,941 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Guangzhou në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 143,434 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Hong Kongu në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 117,382 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Pekini në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 116,894 ISK.

Fluturime nga Gjiri

Një fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 42,215 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 50,299 ISK.

Fluturime nga Afrika

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 44,641 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Durban në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 165,450 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Cape Town në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 179,829 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Cape Town në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 102,395 ISK.

Fluturime nga Evropa

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Londra në Islandë fillon nga 9,757 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Parisi në Islandë, fillon nga 24,588 ISK.

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Mançesteri në Islandë fillon nga 26,048 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Stambolli në Islandë, me një ndalesë, nis nga 354 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Brukseli në Islandë, fillon nga 32,785 ISK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Frankfurti në Islandë, me një ndalesë, fillon nga 31,126 ISK.


Burimet: SkyscannerSimilarWeb për udhëtime dhe turizëm, dhe udhëtime ajrore.

Foto e krijuar nga alinks on Canva

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *