,

Fluturimet më të lira për në Maltë

Për të gjetur fluturimet më të lira për në Maltë, mund të filloni me Skyscannerkajakose Lastminute.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Maltë

Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Maltë.

Fluturime të lira

Expedia

Minutën e fundit

kajak

Skyscanner

Linja ajrore ndërkombëtare në Maltë

Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.

Ryanair

Air France

Ajri Maltë

Qatar Airways

Easyjet

Wizz

Mbërritjet në aeroportet e Maltës

Ju mund të eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Maltë për të kërkuar fluturimet më të lira për në Maltë. Ju gjithashtu mund të vizitoni nisjen e aeroportit nga i cili dëshironi të niseni për të parë nëse mund të gjeni një fluturim të lirë për në Maltë.

Më poshtë janë disa mbërritje nga disa aeroporte kryesore në Maltë.

Aeroporti Ndërkombëtar i Maltës Luqa

Çmimet për fluturimet për në Maltë

Këta janë shembuj të çmimeve më të ulëta të fluturimeve direkte nga e gjithë bota në qytetet kryesore në Maltë.

100 euro, ose €, është rreth 108 dollarë amerikanë ose rreth 9,034 rupi indiane. Kjo është rreth 147 CAD ose 790 juanë kinezë.

Fluturime nga India

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Valletta, me një ndalesë, mund të fillojë nga 951 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mumbai në Maltë, me një ndalesë, mund të fillojë nga 913 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kalkuta, me një ndalesë, mund të fillojë nga 915 euro.

Fluturime nga SHBA

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Nju Jorku në Maltë fillon nga 795 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Los Angeles, me një ndalesë, për në Maltë fillon nga 1026 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga San Francisko, me një ndalesë, fillon nga 779 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Atlanta, me një ndalesë, për në Maltë fillon nga 530 euro.

Fluturime nga Brazili

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Rio de Zhaneiro në Maltë fillon nga 1076 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Sao Paulo në Maltë fillon nga 1060 euro.

Fluturime nga Kina

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 1,093 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Guangzhou në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 1,091 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Nanjing në Maltë, me dy ndalesa, fillon nga 1,211 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Pekini në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 1,361 euro.

Fluturime nga Gjiri

Një fluturim vajtje-ardhje nga Dubai në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 612 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Katari në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 888 euro.

Fluturime nga Afrika

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 605 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Sharm El Sheikh në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 586 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Cape Town në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 1699 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Johanesburg në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 815 euro.

Fluturime nga Evropa

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Londra në Maltë fillon nga 55 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Liverpooli në Maltë fillon nga 60 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Stambolli në Maltë fillon nga 354 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Brukseli në Maltë, me dy ndalesa, fillon nga 99 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Parisi në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 127 euro.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Athina në Maltë, me një ndalesë, fillon nga 193 euro.


Burimet: Skyscanner, SimilarWeb për udhëtime dhe turizëm, dhe udhëtime ajrore.

Foto e kopertinës nga Ruben Farrugia on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *