,

Fluturimet më të lira për në Suedi

Për të gjetur fluturimet më të lira për në Suedi, mund të filloni me Skyscanner, Momondoose Fluturime të lira.

Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Suedi

Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Suedi.

Fluturime të lira

Expedia

Momondo

kajak

Skyscanner

Linja ajrore ndërkombëtare në Suedi

Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.

Ryanair

Egjeane

Baltik ajror

Air China

Air France

Emirates

Mbërritjet në aeroportet e Suedisë

Ju mund të eksploroni mbërritjet e çdo aeroporti në Suedi për të kërkuar fluturimet më të lira për në Suedi. Ju gjithashtu mund të vizitoni nisjen e aeroportit nga i cili dëshironi të niseni për të parë nëse mund të gjeni një fluturim të lirë për në Suedi.

Më poshtë janë disa mbërritje nga disa aeroporte kryesore në Suedi.

Aeroporti Stokholm-Arlanda

Aeroporti Göteborg Landvetter

Aeroporti Stokholm-Bromma

Aeroporti Stokholm-Skavsta

Aeroporti Malmö

Aeroporti Luleå

Çmimet e fluturimeve për në Suedi

Këta janë shembuj të çmimeve më të ulëta të fluturimeve direkte nga e gjithë bota në qytetet kryesore të Suedisë.

100 SEK, ose kr, është rreth 9 dollarë amerikanë ose rreth 758 rupi indiane. Kjo është rreth 8 euro ose 66 juanë kinezë.

Fluturime nga India

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Stokholm, me një ndalesë, mund të fillojë nga 7,499 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Mumbai në Stokholm, me një ndalesë, mund të fillojë nga 8,435 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Delhi në Goteborg, me një ndalesë, mund të fillojë nga 12,252 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Bengaluru në Goteborg, me një ndalesë, mund të fillojë nga 15,354 SEK.

Fluturime nga SHBA

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Nju Jorku në Stokholm fillon nga 5,623 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Çikago, në Stokholm fillon nga 6,272 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Bostoni, me një ndalesë, për në Goteborg fillon nga 6,708 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Detroit, me një ndalesë, për në Goteborg fillon nga 9,510 SEK.

Fluturime nga Brazili

Një fluturim vajtje-ardhje nga Rio de Zhaneiro, me një ndalesë, për në Stokholm fillon nga 13,939 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Sao Paulo, me një ndalesë, për në Stokholm fillon nga 14,098 SEK.

Fluturime nga Kina

Një fluturim vajtje-ardhje nga Shangai në Goteborg, me një ndalesë, fillon nga 14,109 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Guangzhou në Stokholm, me një ndalesë, fillon nga 11,376 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Nanjing në Stokholm fillon nga 8,514 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Pekini në Stokholm fillon nga 9,281 SEK.

Fluturime nga Gjiri

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Dubai në Stokholm, fillon nga 9,856 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Sharjah në Stokholm, me një ndalesë, fillon nga 4,847 SEK.

Fluturime nga Afrika

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Stokholm, me një ndalesë, fillon nga 2,789 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Kajro në Goteborg, me një ndalesë, fillon nga 2,869 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Johanesburg në Stokholm, me një ndalesë, fillon nga 12,439 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Durban në Stokholm, me një ndalesë, fillon nga 10,667 SEK.

Fluturime nga Evropa

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Londra në Stokholm fillon nga 1,400 SEK.

Një fluturim i drejtpërdrejtë vajtje-ardhje nga Mançesteri në Stokholm fillon nga 2,919 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Antalia në Goteborg, me një ndalesë, fillon nga 3,233 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Stambolli në Malmo, me një ndalesë, fillon nga 4,788 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje direkt nga Parisi në Toronto, fillon nga 3,221 SEK.

Një fluturim vajtje-ardhje nga Brukseli në Helsingborg, me një ndalesë, fillon nga 3,278 SEK.


Burimet: SkyscannerSimilarWeb për udhëtime dhe turizëm, dhe udhëtime ajrore.

Foto e kopertinës nga Karl Hörnfeldt on Unsplash, Åhus, Suedi.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *