,

Si të gjeni një punë në Pakistan

Për të gjetur një punë në Pakistan, mund të filloni me Bayt Rozee. pk. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Pakistan duhet të kërkojnë një punë në Pakistan. Ju mund të kërkoni agjencitë e rekrutimit në Pakistan. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Pakistan.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Pakistan. Qytetarët dhe banorët pakistanezë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Pakistan pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Pakistan.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Pakistan

Ju mund të gjeni një punë në Pakistan duke kërkuar në internet për mundësi pune në Pakistan. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët pakistanezë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Pakistan

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punëtor ndërtimi" ose "Infermiere në Lahore,” dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata me vende pune, si "Menaxheri i Sigurisë" ose "Driver in". Karaçi".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Pakistan. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Bayt

rrjeta relief

Glassdoor

Jooble

UNICEF

Rozee. pk

Linkedin

Banka e Punëve në Pakistan

Jobss. pk

jobs.com.pk

Bashkohu në karrierë

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Pakistan

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Pakistan. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Pakistan. Mund të kërkoni më shumë.

Mundësi pune në Pakistan

Punë ditore në Pakistan گورنمنٹ نوکری

Punë në të gjithë Pakistanin

Punë në Pakistan

Punë Pakistan

Punë në ushtrinë e Pakistanit

Agjencitë e rekrutimit në Pakistan

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjensi rekrutimi pranë Lahores" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju mund të kërkoni zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit nëse nuk jeni në Pakistan. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Pakistan.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Pakistan.

Për të gjetur një punë në Pakistan, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Pakistan. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja.

Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "Fabrika pranë Faisalabad".

Ecni kudo për punë të mundshme në Pakistan

Nëse jeni diku në Pakistan, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Islamabadit". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Kërkoni për skema punësimi

Ju mund të aplikoni për një skemë punësimi ose një program mbështetës punësimi për t'ju ndihmuar të gjeni një punë. Këto programe mund të jenë lokale ose kombëtare. Ato mund të jenë të hapura vetëm për banorët meksikanë, por mund të jenë të disponueshme edhe për të huajt. Ju mund të kërkoni për "Skema e punësimit në Pakistan" ose "Programi i punësimit në Pakistan". Ju mund të kërkoni për skema punësimi në qeverinë tuaj lokale ose ambasadë.


Burimet:  SimilarWeb 

Foto e kopertinës nga Husein Ali on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

15 përgjigje për "Si të gjesh një punë në Pakistan"

 1. این جانب دنبال کار هستم në اسلام آباد B 17

 2. Unë jam femra që kërkoj të gjej një punë, megjithëse përpiqem më shumë, por fatkeqësisht nuk ia dal dot,

 3. Hola buenas tardes. Mi nombre es Mary yo soy de México y tengo un amigo pakistani que está en busca de trabajo, el es ingeniero civil y me comenta que no ha conseguido trabajo por falta de experiencia. El vive en Jahanian.
  Mi pregunta es, ¿Ustedes podrían asesorarlo en dónde buscar trabajo o colocarlo en alguna empresa?

  De ante mano agradezco su atención y su respuesta. Saludos.

 4. mashtrim

  1181234

 5. Unë jam punëtor

 6. md Yollw obaidur0852 vai

 7. Edgar Mendez Cortes

  hola soje Kubano vivo en Kuba, restorant soje gjeneral y he trabajado en la Unesco pero también soy tallador y puedo tallar lo que det en una puesta de sal del himalaya sin importar la complejidad del diseño, gracias

 8. আগের থেকে উন্নত হয়েছে অনেক

 9. পাকিস্তান ভালো

 10. পাকিস্তান একটি উন্নত দেশ

 11. পাকিস্তানে প্রাক্তন প্যাট স্থানাद্

 12. جلالشاهی

  Përshëndetje
  Unë jam një tregtar i kripës së gurit dhe qymyrit për Pakistanin dhe Indinë dhe…
  Ata që janë blerësit kryesorë të këtij produkti duhet të më dërgojnë mesazh në WhatsApp
  00989922013350
  Hi
  من یک تاجر سنگ نمک و زغال سنگ برای پاکستان و هند jam dhe…
  Kryesorja është në lidhje me dërguesit e mesazheve
  00989922013350

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *