Algjerian

  • Rruga e migrimit të Mesdheut Perëndimor

    Rruga e migrimit të Mesdheut Perëndimor

    Rruga e migrimit mesdhetar perëndimor përfshin si rrugën detare nga Afrika e Veriut në Spanjë dhe udhëtimin tokësor për në enklavat marokene spanjolle të Ceutës dhe Melilla. Është e paqartë nëse qytetet ose vendndodhjet përdoren nga migrantët e parregullt për të hipur dhe më pas për të zbritur në mënyrë që të arrijnë në Evropë. Rruga e Mesdheut Perëndimor ishte…