Australi

 • Fluturimet më të lira për në Australi

  Fluturimet më të lira për në Australi

  Për të gjetur fluturimet më të lira për në Australi, mund të filloni me Skyscanner, Kayak ose Expedia. Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Australi Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Australi. Fluturime të lira Expedia Kayak Skyscanner International Airlines në Australi Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira. Emiratet e Bashkuara Air Asia…

 • Si të blini një shtëpi në Australi

  Si të blini një shtëpi në Australi

  Për të blerë një shtëpi në Australi, filloni me Realestate.com.au, Domain. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose media të tjera sociale. Një shembull i njohur është Dhomat e Melburnit me Qira, Banesa, Apartamente, Nënqira, Shokë dhome, Roomster. Hapat për të blerë një shtëpi Ju dëshironi të mbani parasysh disa gjëra kur blini një shtëpi në Australi. Këto hapa janë…

 • Si të merrni me qira një shtëpi në Australi

  Si të merrni me qira një shtëpi në Australi

  Për të marrë me qira një shtëpi në Australi, filloni me Realestate.com.au, Domain, ose një grup FB si Melbourne Rooms For Rent, Strehim, Apartamente, Nënqira, Shokë dhome, Roomster. Përcaktoni se çfarë lloj strehimi mund të përballoni. Kërkoni për strehim vetë ose përdorni një agjent. Arrini një marrëveshje me pronarin ose agjentin. Paraqisni të gjitha dokumentet tuaja dhe merrni akses në…

 • Hotelet më të lira në Melburn

  Hotelet më të lira në Melburn

  Hotelet më të lira në Melburn janë Selina Central Melbourne, Selina dhe Space Hotel. Gjeni hotelet më të lira në Melburn me çmime midis 36 dhe 124 AUD për natë. Tarifat mund të ndryshojnë në varësi të kërkesës dhe periudhës së vitit. Sezoni i ulët në Melburn zgjat nga maji dhe qershori. Melburni ka një kalendar të ngjeshur ngjarjesh,…

 • Si të gjeni një apartament në Australi

  Si të gjeni një apartament në Australi

  Për të gjetur një apartament në Australi, një shtëpi ose një dhomë, mund të filloni me Realestate.com.au, Domain, ose një grup FB si Melbourne Rooms For Rent, Strehim, Apartamente, Nënqira, Shokë dhome, Roomster. Shumë burime janë në dispozicion për të gjetur një apartament ose një dhomë në Australi. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook ose reklama. Ju gjithashtu mund të…

 • Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Australi

  Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Australi

  Realestate.com.au, Domain dhe Allhomes janë faqe interneti të njohura të pasurive të paluajtshme në Australi. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe. Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Australi, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi të mobiluar ose një apartament. Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të jetuar…

 • Si të hapni një llogari bankare në Australi

  Si të hapni një llogari bankare në Australi

  Hapja e një llogarie bankare në Australi është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Australi. Mund të filloni me ANZ dhe Commonwealth Bank. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe…

 • Sa kushton një udhëtim në Australi

  Sa kushton një udhëtim në Australi

  Dëshironi të udhëtoni në Australi? Po mendoni, sa kushton një udhëtim në Australi? Australia, e njohur gjerësisht si "Toka Down Under", është një komb, peizazhet mahnitëse të të cilit, njerëzit e sjellshëm dhe kafshët e jashtëzakonshme nuk dështojnë kurrë të mahnitin ata që e vizitojnë. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të shihni shtëpinë e famshme të Operës së Sidneit ose…

 • Viza e përkohshme e mungesës së aftësive në Australi

  Viza e përkohshme e mungesës së aftësive në Australi

  Ju duhet të aplikoni për vizën e përkohshme të mungesës së aftësive të nënklasës së Australisë 482 për të marrë një punë australiane me sponsorizimin e vizave. Ky artikull do të shpjegojë hapat për të aplikuar për një vizë të përkohshme të mungesës së aftësive në Australi sipas nënklasës 482. Kjo vizë pune është viza më e zakonshme për ata nga jashtë Australisë që duan të…

 • Punë qeveritare në Australi me sponsorizimin e vizave

  Punë qeveritare në Australi me sponsorizimin e vizave

  A ke ditur atë? Qeveria Australiane ka planifikuar një rritje të kuotës vjetore të emigrantëve duke filluar nga viti 2023. Në dhjetë destinacionet më të njohura të punës, Australia renditet lart. Shumica e personave në fuqinë punëtore të Australisë janë këtu ligjërisht me viza të përkohshme pune. Plotësoni një aplikim për punë të sponsorizimit të vizave me Qeverinë Australiane. Një…