Finlandë

 • Si të gjeni një apartament në Finlandë

  Si të gjeni një apartament në Finlandë

  Për të gjetur një apartament në Finlandë, një shtëpi ose një dhomë, mund të filloni me Vuokraovi.com, Etuovi.com ose një grup FB si Vuokra-asunnot Helsinki. Shumë burime janë në dispozicion për të gjetur një apartament ose një dhomë në Finlandë. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook ose reklama. Ju gjithashtu mund të ecni dhe të kërkoni sinjalistikë në shtëpi…

 • Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Finlandë

  Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Finlandë

  Vuokraovi.com, Etuovi.com dhe Kiinteistomaailma janë faqe interneti të njohura të pasurive të paluajtshme në Finlandë. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe. Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Finlandë, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi të mobiluar ose një apartament. Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të jetuar në…

 • Bankat më të mira në Finlandë

  Bankat më të mira në Finlandë

  Disa nga bankat më të mira në Finlandë janë OP.fi, Danske Bank dhe Saastopankki Bank. Banka në Finlandë është e organizuar ndryshe. Sot, Finlanda është shtëpia e 17 institucioneve të ndryshme financiare. Ekzistojnë katër lloje të dallueshme të institucioneve financiare: Bankat qeveritare Bankat komerciale Bankat e kursimeve dhe; Bankat (degët) e huaja. Në Finlandë, monedha zyrtare është Euro. Dhjetë…

 • Si të hapni një llogari bankare në Finlandë

  Si të hapni një llogari bankare në Finlandë

  Hapja e një llogarie bankare në Finlandë është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Finlandë. Mund të filloni me OP.fi dhe Danske Bank. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe blerja e gjërave. Një…

 • Si të aplikoni për azil në Finlandë

  Si të aplikoni për azil në Finlandë

  Ju mund të aplikoni për azil në Finlandë nëse jeni në Finlandë ose në një port finlandez të hyrjes. Porti i hyrjes është një aeroport, pikë kalimi kufitar tokësor ose port detar. Kur hyni në Finlandë, mund të kërkoni azil me një roje kufitare në çdo stacion të kalimit kufitar. Nëse nuk keni një…