Luksemburg

 • Si të gjeni një apartament në Luksemburg

  Si të gjeni një apartament në Luksemburg

  Për të gjetur një apartament, një shtëpi ose një dhomë në Luksemburg, mund të filloni me Athome. Lu, Immotop. lu, ose një grup FB si Akomodimi në Luksemburg | Dhoma, Banesa dhe Shtepi me qera. Shumë burime janë në dispozicion për të gjetur një apartament ose një dhomë në Luksemburg. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook, ose reklama.…

 • Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Luksemburg

  Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Luksemburg

  Në shtëpi. lu, Immotop. lu, dhe Editus janë faqet e internetit të njohura të pasurive të paluajtshme në Luksemburg. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe. Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Luksemburg, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi të mobiluar ose një apartament. Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend për të…

 • Bankat më të mira në Luksemburg

  Bankat më të mira në Luksemburg

  Disa nga bankat më të mira në Luksemburg janë Deutsche Bank, BGL BNP Paribas SA dhe Uni Credit Bank. Edhe pse është një vend i vogël, Luksemburgu është shtëpia e 136 bankave. Bankat e huaja përbëjnë rreth një të katërtën e sektorit bankar të Luksemburgut. Gjermania, Franca dhe Zvicra përbëjnë shumicën dërrmuese të tyre. Ka…

 • Si të hapni një llogari bankare në Luksemburg

  Si të hapni një llogari bankare në Luksemburg

  Hapja e një llogarie bankare në Luksemburg është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Luksemburg. Mund të filloni me Deutsche Bank dhe Uni Credit Bank. Të kesh një llogari bankare e bën më të lehtë marrjen dhe mbajtjen e parave. Eshte i nevojshem edhe per gjerat e perditshme si marrja me qera,…

 • Si të kërkoni azil në Luksemburg

  Si të kërkoni azil në Luksemburg

  Ju mund të kërkoni azil në Luksemburg, personalisht në: Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Evropiane (MAEE – Direction de l'Immigration, Service des réfugiés); ose shërbimi i kontrollit të aeroportit; ose Policia e Dukës së Madhe; ose qendra e paraburgimit ku është vendosur refugjati; ose burgun shtetëror ku është vendosur refugjati. Aplikantët për…

 • Si të gjeni një punë në Luksemburg

  Si të gjeni një punë në Luksemburg

  Për të gjetur një punë në Luksemburg, mund të filloni nga adem.public.lu dhe ictjob. lu. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Luksemburg. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Luksemburg duhet së pari të kërkojë një punë në Luksemburg. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Luksemburg. Pasi të gjeni një…