Zelanda e Re

 • Si të gjeni një apartament në Zelandën e Re

  Si të gjeni një apartament në Zelandën e Re

  Për të gjetur një apartament në Zelandën e Re, një shtëpi ose një dhomë, mund të filloni me Realestate.co.nz, OneRoof ose një grup FB si Flats and Rooms for Rent Wellington NZ. Shumë burime janë në dispozicion për të gjetur një apartament ose një dhomë në Zelandën e Re. Këto mund të jenë faqe interneti, grupe në Facebook ose reklama. Ju gjithashtu mund të…

 • Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Zelandën e Re

  Faqet e internetit të pasurive të paluajtshme në Zelandën e Re

  Realestate.co.nz, OneRoof dhe Property Value janë faqe interneti të njohura të pasurive të paluajtshme në Zelandën e Re. Agjentët e pasurive të paluajtshme, pronarët, pronarët ose shokët e banesës postojnë listat e tyre aktuale në këto faqe. Ju keni mundësi të ndryshme strehimi në Zelandën e Re, nga një dhomë e ndarë në një shtëpi ose një apartament të mobiluar. Grupet në Facebook janë një burim i shkëlqyer për të gjetur një vend…

 • Bankat më të mira në Zelandën e Re

  Bankat më të mira në Zelandën e Re

  Disa nga bankat më të mira në Zelandën e Re janë ANZ Bank, BNZ Bank dhe ASB. Bankat lokale të Zelandës së Re janë të shumta. Pas krijimit të një llogarie jashtë vendit, do të keni akses të plotë pasi të vizitoni bankën personalisht. Llogaria juaj e re bankare do të jetë plotësisht e aksesueshme pasi të demonstroni vendbanimin dhe identitetin. Më poshtë është një listë e…

 • Si të hapni një llogari bankare në Zelandën e Re

  Si të hapni një llogari bankare në Zelandën e Re

  Hapja e një llogarie bankare në Zelandën e Re është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Zelandën e Re. Mund të filloni me ANZ dhe ASB. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe…

 • Punët e qeverisë së Zelandës së Re me sponsorizimin e vizave

  Punët e qeverisë së Zelandës së Re me sponsorizimin e vizave

  Kushdo dhe kushdo që kërkon punë aktive. Nëse jeni duke kërkuar për një punë në Zelandën e Re dhe keni nevojë për një sponsor, qeveria ofron një listë gjithëpërfshirëse të bizneseve që mund t'ju ndihmojnë. Atje, do të gjeni informacione se si të aplikoni për një Punë Sponsorizimi të Vizave të Qeverisë së Zelandës së Re, të cilat do t'ju lejojnë të qëndroni dhe të punoni…

 • Punë në fermë në Zelandën e Re me sponsorizimin e vizave

  Punë në fermë në Zelandën e Re me sponsorizimin e vizave

  Dëshironi të punoni në një fermë në Zelandën e Re, apo jo? Më në fund, këtu janë disa lajme inkurajuese: në vitin 2023, Zelanda e Re do të nisë një "Program të Punëtorëve Sezonalë" Ju mund të merrni punë sezonale në Zelandën e Re duke bërë gjëra të tilla si vjelja e frutave, puna në fermë, mbjellja, mirëmbajtja e të korrave, korrja dhe paketimi. Puna Sezonale e NZ…

 • Cilat janë universitetet më të mira në Zelandën e Re?

  Cilat janë universitetet më të mira në Zelandën e Re?

  Universitetet më të mira në Zelandën e Re janë: University of Auckland, University of Otago, Victoria University of Wellington, University of Canterbury, University of Waikato, Lincoln University, Massey University dhe Auckland University of Technology. Ka shumë institucione të rangut të lartë në Zelandën e Re që konkurrojnë me disa nga universitetet ndërkombëtare më prestigjioze në botë. Në arsim…

 • Si të gjeni një punë në Zelandën e Re

  Si të gjeni një punë në Zelandën e Re

  Për të gjetur një punë në Zelandën e Re, mund të filloni me Seek and trademe. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Zelandën e Re duhet të kërkojnë një punë në Zelandën e Re. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Zelandën e Re. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Zelandën e Re. Një herë…

 • Viza e Zelandës së Re për indianët

  Viza e Zelandës së Re për indianët

  Aplikime për viza për qytetarët indianë që dëshirojnë të udhëtojnë në Zelandën e Re. Aplikimi online është mënyra më e mirë për ta bërë atë. Sidoqoftë, nuk mund të merrni ende ETA-n e Zelandës së Re, kështu që duhet të shkoni në një ambasadë për të marrë vizën tuaj. A kam nevojë për vizë për të vizituar Zelandën e Re? Nëse kam një pasaportë indiane? Turistët indianë kanë nevojë për…