Shqipëri

  • Si të aplikoni për azil në Shqipëri?

    Si të aplikoni për azil në Shqipëri?

    Azilkërkues është çdo migrant që ndan dëshirën e tij/saj për të mos u kthyer në vendin e tij/saj. Dhe gjithashtu çdo migrant apo pa shtetësi që ka aplikuar për azil në Republikën e Shqipërisë. Për shkak të së cilës ende nuk është bërë një zgjedhje përfundimtare. Këta janë personat që kanë dhënë azil. Ata që…

  • Si të gjeni një punë në Shkodër? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë, të huaj apo shqiptarë

    Si të gjeni një punë në Shkodër? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë, të huaj apo shqiptarë

    Kushdo që dëshiron të marrë një punë në Shkodër duhet fillimisht të gjejë një punë në Shkodër. Një fillim i mbarë mund të jetë një faqe interneti pune si duapune.com në Shkodër. Mund të kërkoni agjenci rekrutimi ose agjenci punësimi në Shkodër. Dhe mund të kërkoni punë edhe në grupet e Facebook në Shkodër. Pasi të gjeni…