Malaysia

 • Cila është kostoja e jetesës në Kuala Lumpur?

  Kostoja e jetesës në Kuala Lumpur, Malajzi, është 522 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Kuala Lumpur.

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Malajzi

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Malajzi

  Mund të shkruani "agjenci rekrutimi në Malajzi" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund të përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që mund të…

 • Qendrat tregtare më të mira në Malajzi

  Qendrat tregtare më të mira në Malajzi

  Qendrat tregtare më të mira në Malajzi janë Pavilion Kuala Lumpur, Suria KLCC, The Gardens Mall dhe Mid Valley Megamall. Kam kërkuar në Google Maps qendrat tregtare më të komentuara në Malajzi. Dhe lexova komentet e tyre për të parë se çfarë mund të gjeni atje. Ju mund të bëni pazar në Malajzi në vende të tjera përveç Kuala…

 • Si të migroni në Malajzi

  Si të migroni në Malajzi

  Për të emigruar në Malajzi, ju mund të gjeni një punë në Malajzi, ose gjithashtu mund të studioni në Malajzi. Nëse keni një të afërm në Malajzi, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë. Shumica e vizave emigruese kërkojnë që aplikanti të sponsorizohet nga një shtetas malajzian, një banor i përhershëm malajzian ose një punëdhënës malajzian. Migroni në Malajzi? Shumica…

 • Agjencitë e udhëtimit në Malajzi

  Agjencitë e udhëtimit në Malajzi

  Naam Cruise Langkawi, ARBA Travel & Tours dhe Holidaygogogo janë agjenci të mira udhëtimi në Malajzi. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj. Nëse…

 • Si të gjeni një punë në Kuala Lumpur

  Si të gjeni një punë në Kuala Lumpur

  Për të gjetur një punë në Kuala Lumpur, bëni kërkimin tuaj, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me Jora dhe Maukerja. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Kuala Lumpur duhet të kërkojë një punë në Kuala Lumpur. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Kuala Lumpur. Dhe…

 • Fluturimet më të lira për në Malajzi

  Fluturimet më të lira për në Malajzi

  Për të gjetur fluturimet më të lira për në Malajzi, mund të filloni me Skyscanner, Agoda ose Malaysia Airlines. Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Malajzi Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Malajzi. Agoda Traveloka Fluturime të lira Expedia Malaysia Airlines Skyscanner International Airlines në Malajzi Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira.…

 • Si të blini një shtëpi në Malajzi

  Si të blini një shtëpi në Malajzi

  Për të blerë një shtëpi në Malajzi, filloni me PropertyGuru, Iproperty. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose media të tjera sociale. Një shembull i njohur është PRONA TË KËRKUARA (MALAYZI). Hapat për të blerë një shtëpi Ju dëshironi të mbani parasysh disa gjëra kur blini një shtëpi në Malajzi. Këto hapa nuk janë në rregull. Përcaktoni buxhetin tuaj…

 • Sistemi arsimor në Malajzi

  Zbulimi se si funksionon sistemi arsimor në Malajzi është thelbësor nëse doni të zhvendoseni në Malajzi me fëmijët. Ky artikull do t'ju japë një pasqyrë të nivelit të lartë të kuadrit të sistemit dhe detaje të tjera të dobishme, të tilla si viti akademik, shkalla e notimit dhe pushimet. Kuptimi i bazave të sistemit arsimor malajzian mund të shkojë…

 • Si të merrni me qira një shtëpi në Malajzi

  Si të merrni me qira një shtëpi në Malajzi

  Për të marrë me qira një shtëpi në Malajzi, filloni me PropertyGuru, Iproperty ose një grup FB si PROPERTIES WANTED (MALAYSIA). Përcaktoni se çfarë lloj strehimi mund të përballoni. Kërkoni për strehim vetë ose përdorni një agjent. Arrini një marrëveshje me pronarin ose agjentin. Paraqisni të gjitha dokumentet tuaja dhe merrni akses në shtëpinë tuaj të re. Për të marrë me qira një…