Maltë

 • Sa është kostoja e jetesës në Rabat?

  The cost of living in Rabat, Malta, is 1206 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Rabat.

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Maltë

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Maltë

  Mund të shkruani "agjensi rekrutimi në Maltë" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund të përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që mund të…

 • Lista e spitaleve në Maltë

  Lista e spitaleve në Maltë

  Disa nga spitalet në Maltë janë Spitali Mater Dei, Spitali i Përgjithshëm Gozo dhe Spitali Saint James. Edhe pse Malta është një vend i vogël, spitalet e saj kanë emra të mrekullueshëm. Kujdesi mjekësor i përgjithshëm dhe i specializuar janë shumë të mira në ishull. Ju mund të merrni kujdes në shumë qendra shëndetësore publike dhe private nëse…

 • Qendrat tregtare më të mira në Maltë

  Qendrat tregtare më të mira në Maltë

  Qendrat tregtare më të mira në Maltë janë The Point Shopping Mall, PAVI Shopping Complex, Arkadia Commercial Centre dhe PAMA Shopping Mall. Kam kërkuar në Google Maps qendrat tregtare më të komentuara në Maltë. Dhe lexova komentet e tyre për të parë se çfarë mund të gjeni atje. Mes rrugëve të ngarkuara të Valetta-s dhe bukurisë bregdetare të…

 • Si të migroni në Maltë

  Si të migroni në Maltë

  Për të emigruar në Maltë, mund të gjeni një punë në Maltë, ose mund të studioni edhe në Maltë. Nëse keni një të afërm në Maltë, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë. Shumica e vizave emigruese kërkojnë që aplikanti të sponsorizohet nga një shtetas maltez, një banor i përhershëm maltez ose një punëdhënës maltez. Emigroni në Maltë? Si…

 • Agjensi udhëtimi në Maltë

  Agjensi udhëtimi në Maltë

  Compass Travel Ltd, FCM Travel Solutions Malta dhe Take A Break Travel janë agjenci të mira udhëtimi në Maltë. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për…

 • Fluturimet më të lira për në Maltë

  Fluturimet më të lira për në Maltë

  Për të gjetur fluturimet më të lira për në Maltë, mund të filloni me Skyscanner, Kayak ose Lastminute. Faqet e internetit të njohura të udhëtimeve ajrore në Maltë Ju mund të vizitoni këto faqe interneti të udhëtimit ajror për të gjetur fluturime të lira për në Maltë. Fluturime të lira Expedia Last Minute Kayak Skyscanner International Airlines në Maltë Ju mund t'i eksploroni këto linja ajrore për të gjetur fluturime të lira. Ryanair Air France Air Malta…

 • Si të blini një shtëpi në Maltë

  Si të blini një shtëpi në Maltë

  Për të blerë një shtëpi në Maltë, filloni me Times Malta, Frank Salt. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose media të tjera sociale. Një shembull i mirënjohur është Marrja me qira e një apartamenti / apartamenti për të dhënë / ndarë një dhomë në Maltë. Hapat për të blerë një shtëpi Ju dëshironi të mbani parasysh disa gjëra kur blini banesa…

 • Hotelet më të lira në Maltë

  Hotelet më të lira në Maltë

  Hotelet më të lira në Maltë janë Two Pillows Boutique Hostel, Marco Polo Hostel dhe Inħawi Hostel. Gjeni hotelet më të lira në Maltë me çmime nga 25 deri në 99 euro për natë. Tarifat mund të ndryshojnë në varësi të kërkesës dhe periudhës së vitit. Sezoni i ulët në Maltë zgjat nga fillimi i janarit deri në…

 • Si të merrni me qira një shtëpi në Maltë

  Si të merrni me qira një shtëpi në Maltë

  Për të marrë me qira një shtëpi në Maltë, filloni me Times Malta, Frank Salt, ose një grup FB si Rent a Apartment / Apartament për Leje / Ndani një dhomë në Maltë. Përcaktoni se çfarë lloj strehimi mund të përballoni. Kërkoni për strehim vetë ose përdorni një agjent. Arrini një marrëveshje me pronarin ose agjentin.…