Emiratet e Bashkuara Arabe

 • Sa është kostoja e jetesës në Sharjah?

  Kostoja e jetesës në Sharjah, Emiratet e Bashkuara Arabe, është 5457 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Sharjah.

 • Sa është kostoja e jetesës në Abu Dhabi?

  Kostoja e jetesës në Abu Dhabi, Emiratet e Bashkuara Arabe, është 1482 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Abu Dhabi.

 • Sa është kostoja e jetesës në Dubai?

  Kostoja e jetesës në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, është 1562 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Dubai.

 • Si të gjeni një punë në Sharjah

  Si të gjeni një punë në Sharjah

  Për të gjetur një punë në Sharjah, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Laimoon dhe mohre.gov.ae. Të gjithë ata që duan të gjejnë punë në Sharjah duhet të kërkojnë punë atje. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Sharjah. Mund të kërkoni punë në…

 • Si të gjeni një punë në Abu Dhabi

  Si të gjeni një punë në Abu Dhabi

  Për të gjetur një punë në Abu Dhabi, bëni kërkime, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me mohre.gov.ae dhe Yellowpages. ae. Të gjithë ata që duan të gjejnë punë në Abu Dhabi duhet të kërkojnë punë atje. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Abu Dhabi. Ti mundesh…

 • Si të gjeni një punë në Dubai

  Si të gjeni një punë në Dubai

  Për të gjetur një punë në Dubai, bëni kërkime, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me mohre.gov.ae dhe naukrigulf.com. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Dubai duhet të kërkojnë një punë atje. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Dubai. Mund të kërkoni punë në…

 • Punë në Emiratet e Bashkuara Arabe për të huajt

  Më poshtë mund të shfletoni disa punë në Emiratet e Bashkuara Arabe për të huajt. Shumica e këtyre posteve të punës janë në anglisht ose arabisht. Postimet e punës në anglisht janë përgjithësisht të hapura edhe për të huajt, por disa janë vetëm për shtetasit e Emirateve. Përdorni një aplikacion përkthimi nëse keni nevojë, si për shembull Google Translate. Lista e vendeve të punës më poshtë…

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Mund të shkruani "agjensi rekrutimi në Emiratet e Bashkuara Arabe" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund të përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që…

 • Lista e spitaleve në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Lista e spitaleve në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Disa nga spitalet në Emiratet e Bashkuara Arabe janë Spitali i Dubait, Spitali Rashid dhe Qyteti Mjekësor Sheikh Khalifa. Sistemi i kujdesit shëndetësor në Emiratet e Bashkuara Arabe është një përzierje e sektorëve shtetërorë dhe privatë. Njerëzit që kanë lindur dhe janë rritur në Emiratet e Bashkuara Arabe mund të marrin kujdes shëndetësor falas në Abu Dhabi dhe Dubai, por të huajt që jetojnë në ato qytete…

 • Agjencitë e udhëtimit në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Agjencitë e udhëtimit në Emiratet e Bashkuara Arabe

  Musafir, Amani Travel & Tourism dhe AlCabana janë agjenci të mira udhëtimi në Emiratet e Bashkuara Arabe. Agjencitë e udhëtimit organizojnë udhëtimet, aktivitetet dhe akomodimet tuaja. Ata mund t'ju sigurojnë që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e udhëtimit. Një agjenci e mirë udhëtimi mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë, para dhe stres duke u kujdesur për detajet e udhëtimit tuaj. Nëse ti…