Uruguay

 • Sa është kostoja e jetesës në Montevideo?

  Kostoja e jetesës në Montevideo, Uruguay, është 962 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Montevideo.

 • Si të gjeni një punë në Uruguaj

  Si të gjeni një punë në Uruguaj

  Për të gjetur një punë në Uruguai, mund të filloni me buscojobs dhe themeuse. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Uruguay duhet së pari të kërkojë një punë në Uruguay. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Uruguay. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Uruguaj. Pasi të gjeni një punë,…

 • Si të aplikoni për azil në Uruguay

  Si të aplikoni për azil në Uruguay

  Për të aplikuar për azil në Uruguaj, mund të bëni sa më poshtë: Shërbimi Ekumenik për Dinjitetin Njerëzor të Ministrisë së Punëve të Jashtme. Nëse jeni jashtë territorit të Uruguait, nuk mund ta filloni procesin. Zyrtarët e imigracionit në kufirin e Uruguait do të pranojnë aplikimet për statusin e refugjatit. Për personat që kërkojnë detaje se si të aplikojnë për azil në…

 • Bankat në Uruguaj

  Bankat në Uruguaj

  Në Uruguaj, stabiliteti financiar dhe ai politik janë shumë domethënës. Kjo vjen me qendrën tregtare, dhe besueshmërinë në sistemin financiar, i është dhënë një pozicion i veçantë. Si rezultat, ajo është bërë e njohur si një qendër për të bërë disa investime në Amerikën Latine. Edhe pse amerikanët janë mësuar me shërbimet e tyre financiare. Aty…