Bangladesh

 • What is the cost of living in Khulna?

  The cost of living in Khulna, Bangladesh, is 183 USD per month. Read more about the cost of rent, utilities, transportation, and fun in Khulna.

 • Sa është kostoja e jetesës në Dhaka?

  Kostoja e jetesës në Dhaka, Bangladesh, është 260 USD në muaj. Lexoni më shumë rreth kostos së qirasë, shërbimeve, transportit dhe argëtimit në Dhaka.

 • Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Bangladesh

  Si të gjeni një agjenci rekrutimi në Bangladesh

  Mund të shkruani "agjenci rekrutimi në Bangladesh" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Ju mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse që mund të kontaktoni. Agjencitë e rekrutimit mund të quhen gjithashtu agjenci punësimi, agjenci të përkohshme (agjensi punësimi të përkohshme) ose agjenci të personelit. Ju mund të përdorni të gjitha këto kushte për të kërkuar një agjenci që mund të…

 • Si të gjeni një punë në Dhaka? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë, të huaj apo Bangladesh

  Si të gjeni një punë në Dhaka? Një udhëzues i shpejtë për të gjithë, të huaj apo Bangladesh

  Kushdo që dëshiron të marrë një punë në Dhaka duhet së pari të gjejë një punë në Dhaka. Një fillim i mirë mund të jetë një faqe interneti pune si Bdjobs.com në Dhaka ose Careerjet në Dhaka. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi ose agjenci punësimi në Dhaka. Dhe mund të kërkoni punë edhe në grupet e Facebook në…

 • Si të gjeni një punë në Bangladesh

  Si të gjeni një punë në Bangladesh

  Kushdo që dëshiron të marrë një punë në Bangladesh duhet të gjejë një punë së pari. Një fillim i mirë mund të jetë një faqe interneti pune si Bdjobs.com ose Careerjet. Ju mund të kërkoni për agjenci rekrutimi ose punësimi në Bangladesh. Ju gjithashtu mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Bangladesh. Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një…

 • Telefoni më i mirë nën 10000 Tk në Bangladesh 2021

  Telefoni më i mirë nën 10000 Tk në Bangladesh 2021

  Unë kam kërkuar për disa nga telefonat më të mirë nën 10000 BDT të disponueshëm në Bangladesh në vitin 2021. Ja çfarë kam gjetur. GESCHE GC22 4G Android 3 GB RAM me 32 GB hapësirë ​​ruajtëse, ekran 6.5 inç dhe bateri 4200 mAh BDT 6,761 me dërgesë falas Telefonat inteligjentë Android me ekran 5.5 inç GSM 3G WCDMA 4G LTE…