para

 • Si të hapni një llogari bankare në Azerbajxhan

  Si të hapni një llogari bankare në Azerbajxhan

  Hapja e një llogarie bankare në Azerbajxhan është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Azerbajxhan. Mund të filloni me Bankën Ndërkombëtare të Azerbajxhanit dhe Pasha Bank. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe blerja…

 • Si të hapni një llogari bankare në Kili

  Si të hapni një llogari bankare në Kili

  Hapja e një llogarie bankare në Kili është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Kili. Mund të filloni me Banco Estado dhe BCI Bank. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe…

 • Bankat më të mira në Kili

  Bankat më të mira në Kili

  Disa nga bankat më të mira në Kili janë Banco Estado, Banco de Chile dhe BCI Bank. Kili ka sistemin financiar më të sigurt të Amerikës së Jugut. Rreth 18 banka, vendase dhe ndërkombëtare, dhe një bankë shtetërore përbëjnë këtë grup. Vetëm pesë institucione mbajnë shtatëdhjetë e shtatë për qind të të gjitha aktiveve bankare në Kili. Banka Qendrore e Kilit është një organizatë e pavarur…

 • Si të hapni një llogari bankare në Holandë

  Si të hapni një llogari bankare në Holandë

  Hapja e një llogarie bankare në Holandë është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Holandë. Mund të filloni me SNS Bank dhe Regio Ban. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja me qira, marrja…

 • Bankat më të mira në Holandë

  Bankat më të mira në Holandë

  Disa nga bankat më të mira në Holandë janë SNS Bank, Regio Bank dhe ASN Bank. Aktualisht, Holanda është shtëpia e 93 institucioneve të ndryshme bankare. Shërbime me pakicë, korporata, VIP dhe ndërkombëtare. Shoqata e Bankave Holandeze (NVB) bashkon bankat dhe qeverinë. Kostot administrative bankare janë zakonisht disa euro çdo muaj. ATM-të në Holandë rrallë paguajnë për…

 • Bankat më të mira në Brazil

  Bankat më të mira në Brazil

  Disa nga bankat më të mira në Brazil janë Caixa, Banco do Brasil dhe Banco Bradesco. Caixa Econômica Federale rregullon dhe mbikëqyr shumë banka vendase dhe të huaja në Brazil. Bankat lokale dominojnë industrinë bankare braziliane, duke ruajtur historikisht vlerësime të forta krediti. Brazili dominoi 50 bankat kryesore të Amerikës Latine pavarësisht rënies së monedhave reale dhe të monedhave të tjera vendase kundrejt…

 • Si të hapni një llogari bankare në Brazil

  Si të hapni një llogari bankare në Brazil

  Hapja e një llogarie bankare në Brazil është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Brazil. Mund të filloni me Banco do Brasil dhe Banco Bradesco. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës,…

 • Bankat më të mira në Itali

  Bankat më të mira në Itali

  Disa nga bankat më të mira në Itali janë Intesa Sanpaolo, Unicredit dhe Banco BPM. Italia ka tre institucione financiare kryesore: Bankat komerciale Bankat e kursimeve dhe; bankat e investimeve. Bankat kombëtare, bankat private, bankat e autorizuara dhe bankat kooperativë janë banka tregtare. Banka Qendrore Evropiane dhe Banka e Italisë menaxhojnë sektorin financiar. Në Itali, zyrtari…

 • Si të hapni një llogari bankare në Singapor

  Si të hapni një llogari bankare në Singapor

  Hapja e një llogarie bankare në Singapor është një hap thelbësor për këdo që planifikon të jetojë ose të punojë në Singapor. Mund të filloni me DBS Bank dhe OCBC Bank. Të kesh një llogari bankare e bën marrjen dhe mbajtjen e parave më të aksesueshme. Është gjithashtu i nevojshëm për gjërat e përditshme si marrja e qirasë, marrja e pagesës dhe…

 • Bankat më të mira në Singapor

  Bankat më të mira në Singapor

  Disa nga bankat më të mira në Singapor janë DBS Bank, OCBC Bank dhe UOB Bank. Shumë banka e shohin tregun e Singaporit si një vend kryesor për të lënë gjurmët e tyre dhe për të zgjeruar operacionet e tyre. Këtu janë disa nga faktorët që kontribuan në suksesin e tyre. Kështu, Singapori është një "qendër bankare". Industria bankare e Singaporit kishte 2 trilion dollarë…