,

Punë gazi në Katar me sponsorizimin e vizave

Po kërkoni të punoni për kompaninë më të madhe në botë të LNG? Dëshironi përfitime dhe shpërblime të larta? Dërgoni CV-në tuaj në Qatar Gas Jobs. Më lejoni t'ju plotësoj në Katargas për një moment. Çdokush nga kudo në botë mund të aplikojë për një punë me Qatargas. Ata kanë pjesën më të madhe të tregut nga çdo furnizues i LNG në botë. Dhe Katari është shtëpia e objektit më të madh të prodhimit të LNG në botë.

Korporatat e mëdha dhe të njohura shpesh u ofrojnë punëtorëve të tyre përfitime dhe kushte të shkëlqyera pune. Qatargas, si Aramco në Arabinë Saudite, u ofron punëtorëve viza pune, bileta ajrore, ushqim, strehim, plan pensioni dhe mundësi rekreative. Ju mund të aplikoni për pozicionin online pasi të keni lexuar me kujdes përshkrimin e punës. Së pari, le të flasim për përfitimet.

Shumica e faqeve të internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Përparësitë e punës në punë gazi në Katar me sponsorizimin e vizave

Kompania u jep të gjithë punëtorëve një pagë pa taksa, një vend për të jetuar dhe një gamë të plotë përfitimesh:

 • Sponsorizimi i vizave
 • Mundësia e statusit martesor
 • Punonjësit e huaj mund të jetojnë në shtëpitë e furnizuara nga kompania në lagje.
 • Grant për mobilim
 • Përfitimet e pushimit vjetor përfshijnë 37 ditë pune për stafin e lartë dhe 24 ditë pune për punonjësit e rregullt.
 • Biletat e avionit për të gjithë punëtorët, familjet e tyre dhe fëmijët në ngarkim nën 18 vjeç për dhe nga Katari një herë në vit.
 • Shtesa për Udhëtim
 • Dispozita për financim auto pa interes
 • Aktivitete dhe klube për rekreacion
 • Ndihmë me shkollimin
 • Mundësitë për avancim dhe udhëzim

Lexoni për më shumë rreth Gama e plotë e avantazheve të Qatar Gas.

Pozicionet e disponueshme në Kompaninë e Gazit të Katarit

Punëkërkuesit mund të zgjedhin nga një gamë e gjerë karrierash dhe mundësish të disponueshme.

Lexoni më shumë rreth Si të gjeni një punë në Qatar Airways.

Kualifikimet e kërkuara

 • Mundësi të barabarta ekzistojnë në QatarGas. Çdokush nga kudo në botë mund të aplikojë.
 • Kualifikimet dhe përvoja e kërkuar e punës ndryshojnë sipas pozicionit.
 • Nëse keni një diplomë, mund të aplikoni.
 • Këto pozicione kanë nevojë për një nivel të lartë arsimimi dhe/ose përvojë.

Gjithashtu, kontrolloni Si të gjeni një punë në Katar

Si të Aplikoni 

Të diplomuarit në universitetet e Katarit kanë disi të para për disa pozicione të hapura. Të gjithë të interesuarit duhet të paraqesin një aplikim përmes faqes së internetit. Ju do të duhet të regjistroheni për një llogari përpara se të paraqisni aplikimin tuaj për punë.

Kontrollo Puna me gaz në Katar për të aplikuar.


Burimet: Këndet e mundësive

Imazhi i kopertinës është në Doha, Katar. Foto nga Yash Karmur on Shpërthe.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *