,

Si të gjeni një apartament në Tel Aviv

Për të gjetur një apartament në Tel Aviv, mund të filloni me Madeleine  I pastrehë. Ju gjithashtu mund të shikoni grupet në Facebook ose mediat e tjera sociale dhe miqtë. Një shembull i famshëm është Sekreti i Tel Avivit.

Nëse po kërkoni të kontaktoni drejtpërdrejt me banuesit, ka disa mënyra. Mund të provoni të përdorni një faqe interneti të pasurive të paluajtshme ose të kontaktoni me një agjent. Përndryshe, një opsion tjetër është të ecësh nëpër një lagje dhe të kërkosh shenja me qira ose shitje.

Ju duhet të jeni në gjendje të shikoni njësinë përpara se të nënshkruani një kontratë. Duke parë apartamentin të jepet një përshtypje e lagjes, madhësisë së banesës, nivelit të zhurmës dhe sasisë së dritës në banesë.

Shumica e faqeve të internetit ose aplikacioneve të lidhura më poshtë janë në hebraisht ose anglisht. Përdorni Google TranslateTarjimly, ose ndonjë shërbim tjetër përkthimi nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një apartament në Tel Aviv

Tregu i qirave në Izrael është mjaft konkurrues, me një normë të lartë qarkullimi. Një në tregun e qirave mund të mbijetojë vetëm për një kohë, por të reja shtohen vazhdimisht. Zgjedhja e zonës në të cilën dëshironi të qëndroni është e ndërlikuar, veçanërisht nëse nuk jeni të njohur me Tel Aviv.

Si rezultat, disa prona me qira janë në dispozicion me kosto të ndryshme. Kushtojini vëmendje reklamave dhe lëvizni menjëherë nëse gjeni një vend të përshtatshëm.

Tel Avivi është i ndarë në tre zona kryesore, përkatësisht në jug, qendër dhe veri, që është një prioritet për ju për të gjetur vendin e duhur për të jetuar. Nëse dëshironi të ndani, një apartament me shokët e dhomës në Tel Aviv është në modë. Kjo është një mundësi e mirë për të huajt që janë mësuar të ndajnë një dhomë me dikë tjetër.

Nëse jeni student që kërkoni një vend për të qëndruar në qytetet e mëdha, mos u shqetësoni! Universitetet mund t'ju ndihmojnë të gjeni një shtëpi me bazat e të dhënave të tyre të strehimit në internet. Pronarët janë gjithashtu të gatshëm të marrin apartamente me qira për disa muaj apo edhe një vit.

Si të kërkoni një apartament në Tel Aviv

Gjetja e një apartamenti në Tel Aviv kërkon të mendosh dhe të studiosh, por ka kaq shumë opsione në dispozicion sa që ndoshta do të gjeni vendin e përsosur për ta quajtur shtëpinë. Kaloni kohë duke njohur lagje të ndryshme, duke marrë parasysh se cilat pajisje janë jetike dhe duke kërkuar opsione të ndryshme të qiradhënies.

Disa pronarë dhe miq të banesës mund t'ju kërkojnë të ndiqni praktika të veçanta fetare, si vëzhgimi Shabat ose mbajtja e një kuzhine kosher. Nëse nuk doni të jetoni në një mjedis fetar, gjetja e shokëve të dhomës jofetare është më e mira.

Unë paraqes disa nga aplikacionet dhe faqet e internetit më të njohura për të gjetur një apartament në Tel Aviv. Ju gjithashtu mund të shikoni për të ndarë një banesë me dikë tjetër.

Të gjitha këto faqe interneti kanë filtra që ju lejojnë të kufizoni kërkimin tuaj. Mund të kërkoni sipas llojit të banesës, komunës, lagjes dhe kodit postar. Ju mund të përdorni filtra të tjerë: sipas çmimit, numrit të dhomave, numrit të banjove, shtesave, gjendjes së pronës dhe më shumë.

BaiduGoogleNaverSogouYandex, ose çdo motor tjetër kërkimi mund të jetë një fillim i mirë për kërkimin e një apartamenti ose një shtëpie me qira. Kjo mund të jetë, për shembull, "Apartamente me qira në rrethin Florentin" ose "Shtëpi për shitje në rrethin Neve Tzedek". Ju gjithashtu mund të kërkoni të ndani një banesë me dikë tjetër.

Grupet në Facebook mund të jetë gjithashtu një opsion për të filluar të shihni se çfarë është rreth jush. Ju mund të kërkoni për Grupet në Facebook duke diskutuar për Tel Aviv dhe apartamente ose shtëpi me qira ose shitje.

Faqet më të mira të internetit për të gjetur një apartament në Tel Aviv.

Ju mund të kërkoni agjenci të pasurive të paluajtshme që mund t'ju ndihmojnë. Mund të shkruani "agjensi imobiliare pranë rrethit Jaffa" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju gjithashtu mund të ecni nëpër një lagje të Tel Avivit dhe të kërkoni shenja me qira.

Këto janë disa portale pronash për të gjetur një apartament me qira. Ato kanë të bëjnë me marrjen me qira, blerjen dhe shitjen. Ata kanë dhoma, apartamente, shtëpi dhe më shumë.

Madeleine

Nestpick

I pastrehë

Në hartë

Komo.co.il

Vendi im

Telaviv.Craigslist

Lagur

Properstar

Lexo më shumë mbi Si të transferoheni në Izrael Si të gjeni një punë në Izrael

Grupet në Facebook për gjetjen e një apartamenti në Tel Aviv.

Këto janë disa grupe në Facebook për të gjetur një apartament në Tel Aviv. Ata kanë të bëjnë me marrjen me qira të një apartamenti dhe gjetjen e akomodimit në Tel Aviv. Ju mund të gjeni më shumë.

Sekreti i Tel Avivit

דירות מפה לאוזן בת”א

דירות להשכרה/ דירות למכירה בתל אביב והמרכז – ללא תיווך

דירות להשכרה בתל אביב ללא תיווך שותפים , זוגות ,ויחידים

דירות להשכרה ריקות או שותפים בתל אביב

לוח דירות תל-אביב

דירות בתל אביב בלי שותפים (לא תיווך ולא ריהוט)

דירות תל אביב Tel Aviv Apartments


Burimet: Kam përdorur SimilarWeb për të kontrolluar se sa të njohura janë disa nga vendet e punës të paraqitura më sipër.

Titulli i imazhit të kopertinës më sipër është Yoqneam St 8, Tel Aviv-Yafo, Izrael, Foto nga Shai Palon Unsplash.