, ,

Si të gjeni një punë në Bagdad

Për të gjetur një punë në Bagdad, bëni kërkime, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me Bayt De punë. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Bagdad duhet të kërkojë një punë në Bagdad. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Bagdad. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Bagdad.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Bagdad. Qytetarët dhe banorët irakianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Bagdad pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Bagdad.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Bagdad

Ju mund të gjeni një punë në Bagdad duke kërkuar në internet për mundësi pune në Bagdad. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët irakianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Bagdad

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punëtor ndërtimi në Bagdad" ose "Inxhinier nafte në Bagdad" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni për organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Bagdad" ose "Mall in Baghdad".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Bagdad. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Bayt

De punë

Rigzone

Me të vërtetë

Gulfalent

Naukrigulf

gjiri i gjetur

karierjet

Komiteti Koordinues i OJQ-ve për Irakun (NCCI)

OJQ-të Punë & Oferta

Kërkimi i punës në gaz

Punë Hawa

Tankib

Vektrus

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Bagdad

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Bagdad. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Bagdad. Mund të kërkoni më shumë.

Përgjigje në Bagdad

كروب فرص عمل في بغداد

Përgjigje në Bagdad

Përgjigje në Bagdad

Përgjigje në Bagdad

Shpërndarja e Aleancës në Bagdad

كروب فرص عمل بغداد vetëm

Agjencitë e rekrutimit në Bagdad

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Ju mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Bagdadit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Bagdad, kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Bagdad.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Bagdad

Për të gjetur një punë në Bagdad, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Bagdad. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Bagdadit".

Ecni kudo në Bagdad për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Bagdad, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Bagdadit". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Lexo më shumë:

Si të gjeni një punë në Irak


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Rebaz Geo on Pexels.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *