,

Si të gjeni një punë në Indi

Për të gjetur një punë në Indi, mund të filloni me Naukri.com   Punë India. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Indi duhet së pari të kërkojë një punë në Indi. Ju mund të kërkoni agjencitë e rekrutimit në Indi. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Indi.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Indi. Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Indi pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Indi.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Indi

Ju mund të gjeni një punë në Indi duke kërkuar në internet për mundësi pune në Indi. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët indianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Indi

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, GoogleNaverSogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Shkencëtarët e të dhënave" ose "Infermiere në Mumbai" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata me vende pune, si "Menaxheri i Sigurisë" ose "Shtëpiatare në Kalkuta".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Indi. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Naukri.com

Freejobalert.com

Shine.com

Punë India

Job Hai

Thjesht i punësuar

Vendosja Indi

Apna

Me të vërtetë

Linkedin

Glassdoor

E gjeta

Herkey punë për të

me qira

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Indi

Grupet në Facebook ju ndihmojnë të lidheni me njerëzit për punët në Indi. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Indi. Mund të kërkoni më shumë.

Të gjithë punëkërkuesit e Indisë-AIJS

Përditësimi i të gjitha punëve në Indi

Gjithë Grupi i Punës në Indi

Punë në HR në INDI

Punë nga shtëpia në Indi

Punë në Indi

Agjencitë e rekrutimit në Indi

Google MapsHartat BaiduNaver Maps2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte, mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Mumbait" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër harte. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju mund të kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit nëse nuk jeni në Indi. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Indi.

Kërkoni rreth jush për punë në Indi.

Për të gjetur një punë në Indi, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Indi. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja.

Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "Fabrika pranë Chennai".

Ecni kudo për punë të mundshme në Indi

Nëse jeni diku në Indi, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Hyderabad". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Kërkoni për skema punësimi

Ju mund të aplikoni për një skemë punësimi ose një program mbështetës punësimi për t'ju ndihmuar të gjeni një punë. Këto programe mund të jenë lokale ose kombëtare. Ato mund të jenë të hapura vetëm për banorët indianë, por mund të jenë gjithashtu të disponueshme për të huajt. Mund të kërkoni për "Skema e punësimit në Indi" ose "Programi i punësimit në Indi". Ju mund të kërkoni për skema punësimi në qeverinë tuaj lokale ose ambasadë.


Burimet: Kam përdorur SimilarWeb për të kontrolluar se sa të njohura janë disa nga vendet e punës të paraqitura më sipër. 

Foto e kopertinës nga Mukh Deep on Unsplash, Chennai, Indi.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *