,

Si të gjeni një punë në Lagos

Për të marrë një punë në Lagos, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Puna ime Mag Fuzu. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Lagos duhet të kërkojnë një punë në Lagos. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Lagos. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Lagos.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Lagos. Qytetarët dhe banorët nigerianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Lagos pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Lagos.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Lagos

Ju mund të gjeni një punë në Lagos duke kërkuar në internet për mundësi pune në Lagos. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët nigerianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Lagos

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punonjës ndërtimi në Lagos" ose "Shofer transporti në Lagos" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Lagos" ose "Mall in Lagos".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Lagos. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Puna ime Mag

Linkedin

Jobberman

Fuzu

Rigzone

Grap Jobs

Glassdoor

Punë të nxehta nigeriane

Punëdhënësit

Naija Hot Jobs

Lista e Punëve Nigeri

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Lagos

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Lagos. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Lagos. Mund të kërkoni më shumë.

Lidhja e punës në Nigeri

VEND LIRE PUNES NE LAGOS NIGERI

Vende të lira pune në Lagos, Abuja dhe Port Harcourt

Punë në Lagos

Vende të lira pune të disponueshme në Lagos Nigeri

Punë në kontinentin e Lagos, shtetin Island dhe Ogun

Vende të lira pune në Lagos

Agjenci rekrutimi në Lagos

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Lagos" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Lagos, kërkoni zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Lagos.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Lagos

Për të gjetur një punë në Lagos, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Lagos. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Lagos".

Ecni kudo në Lagos për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Lagos, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Lagos". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, lexoni:

Si të gjeni një punë në Nigeri


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Prerë në një moment on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *