,

Si të gjeni një punë në Lahore

Për të gjetur një punë në Lahore, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë në internet dhe personalisht. Mund të filloni me Bayt Rozee. pk. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Lahore duhet të kërkojnë një punë në Lahore. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Lahore. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Lahore.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Lahore. Qytetarët dhe banorët pakistanezë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Lahore pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Lahore.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Lahore

Ju mund të gjeni një punë në Lahore duke kërkuar në internet për mundësi pune në Lahore. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët pakistanezë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Lahore

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punëtor ndërtimi në Lahore" ose "Shofer transporti në Lahore" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Lahore" ose "Mall in Lahore".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Lahore. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Bayt

rrjeta relief

Glassdoor

Jooble

UNICEF

Rozee. pk

Linkedin

Banka e Punëve në Pakistan

Jobss. pk

jobs.com.pk

Bashkohu në karrierë

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Lahore

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Lahore. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Lahore. Mund të kërkoni më shumë.

Punë në Lahore

Punë | Praktika | Për të gjithë (Lahore)

Punë në ushtrinë e Pakistanit

nevoja për malazem (Pakistan)

Agjenci rekrutimi në Lahore

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës afër ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjensi rekrutimi pranë Lahores" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Lahore, kërkoni zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Lahore.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Lahore

Për të gjetur një punë në Lahore, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Lahore. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika afër Lahore".

Ecni kudo në Lahore për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Lahore, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Lahores". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, lexoni:

Punë në Pakistan


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Abuzar Xheikh on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *