,

Si të gjeni një punë në Lima

Për të gjetur një punë në Lima, bëni kërkimin tuaj, lidhuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me Muse Punë kompjuterike. Të gjithë ata që duan të gjejnë punë në Lima duhet të kërkojnë punë në Lima. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Lima. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Lima.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Lima. Qytetarët dhe banorët peruan nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Lima pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Lima.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Lima

Ju mund të gjeni një punë në Lima duke kërkuar në internet për mundësi pune në Lima. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët peruan nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Lima

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punonjës ndërtimi në Lima" ose "Shofer transporti në Lima" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni për organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Lima" ose "Menaxheri Bankar në Lima".

Shumë faqe interneti për punë mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Lima. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Muse

mbledhje

Karriera në Google

Punë kompjuterike

Jobomas

bumeran

I Aeco

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Lima

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Lima. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Lima. Mund të kërkoni më shumë.

Bolsa de Trabajo en Perú – Oportunidad Laboral

Bolsa de Trabajo para Trabajadores Sociales në Perú

Trabajos, Empleos, Ofertas en ICA – Peru

VENDE PUNE LIMA DHE FPIP 2022

MI TRABAJO- PUNË NE PERU

Të huajt në Peru

Agjenci rekrutimi në Lima

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës afër ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Lima" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Lima, kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Lima.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Lima

Për të gjetur një punë në Lima, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Lima. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika afër Lima".

Ecni kudo në Lima për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Lima, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Limës". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, kontrolloni:

Si të gjeni një punë në Peru? Një udhëzues i shpejtë


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Luz Mendoza on Shpërthe.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *