,

Si të gjeni një punë në Xhakartë

Për të gjetur një punë në Xhakartë, bëni kërkimin tuaj, rrjetëzohuni dhe aplikoni për punë online dhe personalisht. Mund të filloni me Punë në Google disnakerja. Të gjithë ata që duan të gjejnë një punë në Xhakartë duhet të kërkojnë një punë në Xhakartë. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Xhakartë. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Xhakartë.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Xhakartë. Qytetarët dhe banorët indonezianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Xhakartë pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Xhakarta.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht dhe indonezisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Xhakartë

Ju mund të gjeni një punë në Xhakartë duke kërkuar në internet për mundësi pune në Xhakartë. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët indonezianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Xhakartë

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Punëtor ndërtimi në Xhakartë" ose "Shofer transporti në Xhakartë" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata që mund të kenë vende pune, si "Shitje me pakicë në Xhakartë" ose "Mall në Xhakartë".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Xhakartë. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Punë në Google

Jobstreet.co.id

Olx

Glassdoor

Papunë

Carousell Indonezia

disnakerja 

Grupet në Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Xhakartë

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëz për punë në Xhakartë. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Xhakartë. Mund të kërkoni më shumë.

Lowongan Kerja di Jakarta Bandung Bogor Bekasi Tangerang

Lowongan Pekerjaan Terbaru 2023

LOWONGAN KERJA JAKARTA DAN SEKITARNYA

INFO LOWONGAN KERJA JAKARTA BARAT

HHRMA – INFO PËR PUNËT NË HOTEL

Punë* Dado+Shtëpiake+Shofer+për emigrantë në Xhakartë

Agjenci rekrutimi në Xhakartë

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Xhakartës" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Nëse nuk jeni në Xhakartë, kërkoni zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Xhakartë.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Xhakartë

Për të gjetur një punë në Xhakartë, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Xhakartë. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Xhakartës".

Ecni kudo në Xhakartë për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Xhakartë, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Xhakartës". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Gjithashtu, lexoni:

Si të gjeni një punë në Indonezi


Burimi: SimilarWeb

Foto nga Rendy Novantino on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *