,

Si të gjeni një punë në Algjeri

Për të gjetur një punë në Algjeri, mund të filloni nga bayt.com   emploitic.com. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Algjeri duhet së pari të kërkojë një punë në Algjeri. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Algjeri. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Algjeri.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Algjeri. Qytetarët dhe banorët algjerianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Algjeri pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Algjeri.

Shumica e faqeve të internetit ose aplikacioneve janë në anglisht, arabisht dhe frëngjisht. Nëse ju nevojitet, përdorni Google Translate ose ndonjë shërbim tjetër përkthimi.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si mund të gjej një punë në Algjeri

Ju mund të gjeni një punë në Algjeri duke kërkuar në internet për mundësi pune në Algjeri. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët algjerianë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Algjeri

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Algjeri. Disa fokusohen në profesione dhe industri specifike. Kërkimi i një pune në këto faqe interneti të njohura të punës është një fillim i mirë.

BaiduGoogleNaverSogouYandex, ose ndonjë motor tjetër kërkimi mund të jetë një fillim i mirë për një kërkim pune. Ju mund të kërkoni për një punë që dëshironi. Ky mund të jetë, për shembull, “menaxher ndërtimi në Algjer” ose “Inxhinier Elektrik në Oran”. Përdorni gjuhën që ndiheni më rehat duke folur. Shkoni përtej faqeve të para. Shkoni thellë me kërkimin tuaj. Ju do të merrni një kuptim të menjëhershëm të asaj që është përreth dhe cilat faqe interneti për punë i përshtaten më mirë nevojave tuaja.

Google MapsHartat BaiduNaver Maps2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit. Kërkoni një organizatë që mund të ketë mundësi pune për ju. Për shembull, kërkoni për "kamerier në Oran" ose "Caissier në Setif".

Grupet në Facebook mund të jetë gjithashtu një opsion për të filluar të shihni se çfarë është rreth jush. Ju mund të kërkoni për Grupet në Facebook që flasin për Algjerinë dhe punët.

bayt.com 

emploitic.com 

emploipartner.com 

triemploi.com 

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Algjeri.

Grupet në Facebook ju ndihmojë të lidheni me njerëzit për punë në Algjeri. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Algjeri. Mund të kërkoni më shumë.

طلبat e punës في الجزائر

‎وظائف في الجزائر

punë në Algjeri

Punë në arkitekturë në Algjeri

dz.linkedin.com

Agjenci rekrutimi në Algjeri.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjensi rekrutimi pranë Algjerit" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju mund të kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit nëse nuk jeni në Algjeri. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Algjeri.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Algjeri.

Flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Algjeri. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që njeh dikë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja.

Për të gjetur një punë në Algjeri, shikoni gazetat lokale, tabelat e buletinit, radion dhe fjalët e gojës. Radiot dhe gazetat lokale janë burime të mira informacioni rreth vendeve të punës në Algjeri.

Ju mund të dërgoni email bizneseve dhe kompanive lokale për punë në Algjeri.

Ju mund të kërkoni për kompani dhe biznese lokale në Algjeri. Një mjet i thjeshtë për ta bërë këtë është çdo aplikacion harte. Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "fabrika pranë Algjerit".

Ecni kudo në Algjeri për punë të mundshme

Nëse jeni diku në Algjeri, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun pranë Oranit". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Kërkoni për skema punësimi

Ju mund të aplikoni për një skemë punësimi ose një program mbështetës punësimi për t'ju ndihmuar të gjeni një punë. Këto programe mund të jenë lokale ose kombëtare. Ato mund të jenë të hapura vetëm për banorët algjerianë, por mund të jenë të disponueshme edhe për të huajt. Ju mund të kërkoni për "Skema e punësimit në Algjeri" ose "Programi i punësimit në Algjeri". Ju mund të kërkoni për skema punësimi në qeverinë tuaj lokale ose ambasadë.


Burimet: SimilarWeb 

Foto nga Daoud Abismail on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

2 përgjigje për "Si të gjesh një punë në Algjeri"

  1. ظزقظظ. ظ ظ ظ. ظظظ ر ظظnnn n Nn nnn Ln ظرظ

  2. Maria

    مرحبا، أبحث عن عمل في الجزائر، أستطيع أن أفعل كل شيء ولكن لا أعرف اللغة

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *