,

Si të gjeni një punë në Gjeorgji

Për të gjetur një punë në Gjeorgji, mund të filloni me ZipRecruiter Glassdoor. Kushdo që dëshiron të gjejë një punë në Gjeorgji duhet së pari të kërkojë një punë në Gjeorgji. Ju mund të kërkoni agjenci rekrutimi në Gjeorgji. Dhe mund të kërkoni punë në grupet e Facebook në Gjeorgji.

Pasi të gjeni një punë, mund t'ju duhet një leje pune. Ju mund ta bëni këtë nga jashtë ose në Gjeorgji. Qytetarët dhe banorët e Gjeorgjisë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta. Ju mund ta bëni këtë së bashku me punëdhënësin tuaj të ri ose agjencinë e punësimit. Ose mund të gjeni një skemë për vizë pune për të ardhur në Gjeorgji pa një ofertë pune. Lexoni më shumë më poshtë se si të gjeni një punë në Gjeorgji.

Të gjitha faqet e internetit të lidhura në këtë artikull janë në anglisht. Përdorni Google Translate ose ndonjë aplikacion tjetër përkthimi nëse keni nevojë.

Së pari, gjeni një punë dhe më pas do të shqetësoheni për një leje pune nëse ju nevojitet.

Si të gjeni një punë në Gjeorgji

Ju mund të gjeni një punë në Gjeorgji duke kërkuar në internet për mundësi pune në Gjeorgji. Ju mund të gjeni një punë ose në një kompani ose një agjenci rekrutimi.

Qytetarët dhe banorët e Gjeorgjisë nuk kanë nevojë për leje pune për të gjetur një punë. Në shumicën e rasteve, çdo kombësi tjetër dëshiron të aplikojë për një leje pune për të punuar me dokumente të rregullta.

Faqet e internetit të punës në Gjeorgji

Për të gjetur një punë, provoni të përdorni motorët e kërkimit si Baidu, Google, Naver, Sogouose Yandex. Për shembull, përpiquni të kërkoni "Shkencëtarët e të dhënave" ose "Infermiere në Atlanta" dhe mos qëndroni vetëm në faqet e para të rezultateve.

Provoni uebsajte të ndryshme pune derisa të gjeni atë që kërkoni. Ju gjithashtu mund të kërkoni organizata me vende pune, si "Menaxheri i Sigurisë" ose "Shtëpiatare në Savannah".

Shumë faqe interneti pune mund t'ju ndihmojnë të gjeni punë në Gjeorgji. Disa prej tyre janë të fokusuara në profesione dhe industri specifike.

Kërkoni për një punë në këto faqe interneti të njohura të punës më poshtë:

Glassdoor

ZipRecruiter

Punë2 Karriera

Me të vërtetë

Linkedin

Thjesht i punësuar

Lente

Salary.com

Punë fleksibël

Lista e Punëve

Jooble

Snagjob

Merr punë

Idealist 

Zare

Craigslist

Burimi i punës Gjeorgjia

Grupet e Facebook dhe media të tjera sociale për të gjetur një punë në Gjeorgji

Grupet në Facebook ju ndihmon të lidheni me njerëzit për punë në Gjeorgji. I gjeta këto grupe duke folur për punë në Gjeorgji. Mund të kërkoni më shumë.

Hapje pune-Gjeorgji

Punë në Gjeorgji – Punë / Punësim / Punësim

ATLANTA, GJEORGJI NDIHMËN E PUNËVE DHE BURIMEVE!

Punë në GJEORGJI

Puno nga shtëpia Gjeorgji

Punë në Atlanta, Georgia

Agjencitë e rekrutimit në Gjeorgji

Google Maps, Hartat Baidu, Naver Maps, 2gis, ose çdo aplikacion tjetër harte mund t'ju ndihmojë të gjeni punëdhënës pranë jush ose jashtë vendit.

Ju mund të kërkoni një agjenci rekrutimi që mund t'ju ndihmojë. Mund të shkruani "agjenci rekrutimi pranë Atlantës" në Google Maps ose në ndonjë aplikacion tjetër hartash. Aty mund të gjeni një listë të agjencive përkatëse me të cilat mund të kontaktoni. Ju mund të kërkoni në zonën tuaj për agjencitë lokale të rekrutimit nëse nuk jeni në Gjeorgji. Ata mund t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në Gjeorgji.


Kini parasysh se nuk duhet të paguani një agjenci kur ata gjejnë një punë për ju. Pra, kini kujdes kur një agjenci ju kërkon para.

Kërkoni rreth jush për punë në Gjeorgji.

Për të gjetur një punë në Gjeorgji, flisni me çdo person që mund të ketë udhëtuar ose punuar në Gjeorgji. Do të shihni që disa nga miqtë ose familja juaj njohin dikë që t'ju ndihmojë. Pyetni përreth dhe gjeni mundësi midis kontakteve tuaja.

Më poshtë është, për shembull, një kërkim në Google Maps për "Fabrika pranë Augustës".

Ecni kudo për punë të mundshme në Gjeorgji

Nëse jeni diku në Gjeorgji, mund të eksploroni zonën dhe të shihni se çfarë mundësish pune ka rreth jush. Ju mund të kërkoni organizata dhe biznese rreth jush dhe t'i vizitoni ato. Për shembull, më poshtë është një kërkim në Google Maps për "tregun afër Athinës". Ju mund t'i shihni këto vende për të kërkuar mundësi pune.

Kërkoni për skema punësimi

Ju mund të aplikoni për një skemë punësimi ose një program mbështetës punësimi për t'ju ndihmuar të gjeni një punë. Këto programe mund të jenë lokale ose kombëtare. Ato mund të jenë të hapura vetëm për banorët e Gjeorgjisë, por mund të jenë të disponueshme edhe për të huajt. Ju mund të kërkoni për "Skema e punësimit në Gjeorgji" ose "Programi i punësimit në Gjeorgji". Ju mund të kërkoni për skema punësimi në qeverinë tuaj lokale ose ambasadë.


Burimet:  SimilarWeb 

Foto nga reklama e shtatorit on Unsplash.

Comments

Lini një koment nëse keni ndonjë sugjerim ose përvojë që mund të jetë e dobishme për të gjithë.
Kini kujdes të lini të dhënat tuaja personale në publik.

Ne jemi një grup vullnetarësh, dhe ne rrallë u përgjigjemi komenteve këtu.

Ju lutem na kontaktoni nëse keni pyetje ose keni nevojë për ndihmë.

4 përgjigje për "Si të gjesh një punë në Gjeorgji"

  1. मै काम करना चाहाताहु जलदि काम दिलाईए

  2. geraldo amaral da silva

    procuro emprego na construção civil sou mestre de obras

  3. Mohamed Hageldaw

    Unë do të doja të punoja për ju

  4. Azizjon

    chet elda ishlamoqçiman

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *